Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért zavarja a barátomat az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a barátomat az intimpiercing?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy addig nem fog lefeküdni velem amíg ki nem veszem, hát ezt benézte mert nem fogom kivenni, csak mert most olyan hangulat van! :S :@
2011. márc. 14. 14:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
Mondja meg valaki, mi a szép abban, ha fémdarabok lógnak ki a nemi szervedből? :D Mi vagy te, Terminátor? Vagy Robotzsaru? :D
2011. márc. 14. 15:41
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Ha szeret akkor elfogadja,az én barátomnak sem tetszene,de ha csináltatni szeretnék akkor nem zavarná.Szeret engem,nem fog fennakadni egy kis fémdarabon a kapcsolatunk:)
2011. márc. 14. 15:43
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
Én sem szeretem a feldíszített puncit.
2011. márc. 14. 16:07
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Mert undorító, természetellenes, nem odavaló.

Am. hol van pontosan?

2011. márc. 14. 16:31
 15/19 crawenn ***** válasza:
Azért, mert próbáld ki, hogy beleépítesz egy fésűnyélbe egy csapágygolyót, úgy, hogy jól kiálljon, ülj bele, és megtudod.
2011. márc. 14. 17:47
 16/19 anonim ***** válasza:
mert hülye. nekem bejön.
2011. márc. 14. 18:34
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

"...hát ezt benézte mert nem fogom kivenni..."

Most nagyon kemény vagy. Amúgy meg igaza van, normális ember sehová sem rak testékszernek csúfolt fűzőkapcsokat. Akit meg ez felizgat az sem normális. Az ilyenek inkább egy varrógéppel létesítsenek szexuális kapcsolatot.

2011. márc. 14. 20:21
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Amikor megismert már megvolt a piercing?Tudott róla?Ha igen egy szava sem lehet.Ha már együtt voltatok mikor csináltad azért megkérdezhetted volna.De végülis a te tested:)
2011. márc. 15. 21:23
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem semmi, hogy itt milyen prűd mindenki, persze, aki nem annak köszönöm a normális válaszaival együtt!

Igen, már akkor is megvolt mikor összejöttünk, de most rájött, hogy nem tetszik neki meg stb..., hát akkor nem, nekem is van jópár dolog ami nem okés és mégis elviselem, mert szeretem!

Amúgy, meg valaki írta, hogy megkérdezhettem volna, az én testem azt csinálok vele amit szeretnék, másik meg, hogy akit szeretünk azt elfogadjuk mindenféleképpen, és nem értem, hogy ez miért is lenne gusztustalan meg undorító, ez alapján "elítélni2 valakit, hát nem tudom enyhén szólva is szánalmas! De SZERENCSÉRE nem vagyunk egyformák!

2011. márc. 16. 15:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!