Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátomat az intimpiercing?
Mert undorító, természetellenes, nem odavaló.
Am. hol van pontosan?
"...hát ezt benézte mert nem fogom kivenni..."
Most nagyon kemény vagy. Amúgy meg igaza van, normális ember sehová sem rak testékszernek csúfolt fűzőkapcsokat. Akit meg ez felizgat az sem normális. Az ilyenek inkább egy varrógéppel létesítsenek szexuális kapcsolatot.
Nem semmi, hogy itt milyen prűd mindenki, persze, aki nem annak köszönöm a normális válaszaival együtt!
Igen, már akkor is megvolt mikor összejöttünk, de most rájött, hogy nem tetszik neki meg stb..., hát akkor nem, nekem is van jópár dolog ami nem okés és mégis elviselem, mert szeretem!
Amúgy, meg valaki írta, hogy megkérdezhettem volna, az én testem azt csinálok vele amit szeretnék, másik meg, hogy akit szeretünk azt elfogadjuk mindenféleképpen, és nem értem, hogy ez miért is lenne gusztustalan meg undorító, ez alapján "elítélni2 valakit, hát nem tudom enyhén szólva is szánalmas! De SZERENCSÉRE nem vagyunk egyformák!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!