Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lesz a következménye, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz a következménye, ha belecsábítom a barátnőmet az aktusba?

Figyelt kérdés

Már 7 és fél hónapja vagyunk együtt. Én 16 vagyok Ő meg 14. Petting volt. Mondta hogy le akar velem feküdni, én is így vagyok vele, csak félek hogy a kora miatt valami rosszul fog menni... Egyre jobban nő közöttünk a szexuális feszültség.

Sok jó ÉRTELMES választ kérek, köszönöm.

2011. márc. 14. 14:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várjatok még. Jó az a petting.
2011. márc. 14. 14:22
 2/15 anonim ***** válasza:
16%

egy szó: liliomtiprás.

ő még csak 14.

16 alatt nincs hozzá jogod, hogy hozzányúlj.

ez bűncselekmény. ő még gyerek.

a dolog elsülhet jól, de a lány tönkre is mehet bele.

2 eset áll fenn:

1. szereted a lányt, tiszteled, és vársz még 2 évet.

2. nem szereted a lányt. Akkor meg szállj le róla és keress magadnak egy felnőtt, igazi, érett és kifejlődött nőt, te kis perverz!!!

2011. márc. 14. 14:24
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
13 év felett azt csináltok mit akartok ha ö is beleegyezik...
2011. márc. 14. 14:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodj el azon, hogy ha lenne egy ennyi idős húgod, és hasonló helyzetben lenne valakivel, akkor mit tanácsolnál neki.
2011. márc. 14. 14:30
 5/15 A kérdező kommentje:
A liliomtiprós úriembernek üzenem, hogy 14 éves kor felett akár 65 éves férfival is lefeküdhet. Ezt nevezik beleegyezési korhatárnak. Én igen is szeretem a párom, és csak azért mert köztünk egyre nagyobb a szexuális feszültség, az nem azt jelenti, hogy "kis perverz" vagyok. És még valami, ha szépen kértem ÉRTELMES válaszokat, akkor miért ír ilyen sértő, unintelligens szöveget? Igazán felháborító, hogy a maga bunkó típusából mennyi van a világon...
2011. márc. 14. 14:35
 6/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak: A hugom is ilyen helyzetben van, azt tanácsoltam neki, hogy várjon min. 15 éves koráig.
2011. márc. 14. 14:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szereted, akkor várj még, én is vártam míg 16 nem lett. Megérte, őrülten szerelmesek lettünk, mára két felnőtt gyermekünk van, és négy unokánk! Igaz ennyi időre a szerelem elmúlt, de mélységesen szeretjük egymást, a legjobb társam lett az életemben, ne higgye senki hogy nem voltak hullámvölgyek, voltak, megbeszéltük átsegítettük egymást minden bajon. Volt pénztelenség, testi baj, lelki válság, de a szeretet megoldott mindent, nem tudtuk nem szeretni egymást! Ma vagyok hatvan éves és boldog vagyok, büszke, hogy sikerült az életünk, nem kell szégyenkeznünk tetteink miatt, pedig volt jópár rossz döntésünk. Hol nekem, hol páromnak. Házaéletet élünk rendszeresen ,igaz nem olyan mindent elsöprő lendülettel, de minden fiatalnak kívánom, hogy megérjen annyi szépet és boldog időskora legyen. Még annyit neven István, szép napot neked!
2011. márc. 14. 14:38
 8/15 A kérdező kommentje:
Istvánnak: Fogok is. Megéri :)
2011. márc. 14. 14:40
 9/15 anonim ***** válasza:
figyelj haver! ha a kiscsaj is szeretné és te is, akkor készüljetek fel alaposan, és aztán...
2011. márc. 14. 14:43
 10/15 A kérdező kommentje:

A legutolsó válaszolónak: Köszönöm, hogy emlékeztet, de szexuális téren teljesen informált vagyok.

A liliomtipró úriembernek: Beírtam a Google keresőbe, hogy "liliomtiprás", és kiderítettem, hogy ha én és a párom belecsapnánk a lecsóba, akkor nem történne semmilyen szabálytalanság/szabálysértés. Olvassa el a házi feladatát, mielőtt okoskodni próbálna, maga buta, buta f@sz.

2011. márc. 14. 14:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!