Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitgondolnátok fiuk?
Figyelt kérdés
Ha egy bomba nő várna titeket egy kanapén és mnden aktusba belemenne??? Akkor amikor akarod belemenne abba is hogy meghívd az egyik barátodat és vele...HM ...és abba is hogy mégegy csajjal...Koton nélkül is sztiptízel..hm??2011. márc. 14. 13:59
1/45 anonim válasza:
Azt, hogy kéne egy szendvics. Szerinted?
2/45 A kérdező kommentje:
szerintem : a legtöbb fiu örülne...
2011. márc. 14. 14:02
3/45 anonim válasza:
elég jól hangzik,a nyereményt hol lehet átvenni?
5/45 anonim válasza:
Bár a "koton nélkül sztiptízel" részt nem teljesen értettem, minden esetre nem lenne rossz.
26/F
6/45 A kérdező kommentje:
de a bu*ziknak a szendvicsen jár az eszük...
2011. márc. 14. 14:03
7/45 anonim válasza:
Látod meg is van a válasz a kérdésedre.:D
8/45 A kérdező kommentje:
Milyen a kedven pózotok...leírással ...Nekem a 69 :D
2011. márc. 14. 14:06
9/45 anonim válasza:
nem gondolkodnék, csak fülig érne a szám :)
10/45 anonim válasza:
Egy nő 70 dologra jó. Szendvicset csinálni, és 69-re.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!