Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vibrátort kaptam a pasimtól! Normális ez?
Figyelt kérdés
Tegnap volt a féléves évfordulónk, és beállított egy vibrátorral a barátom! persze látszódott rajtam, hogy meglepő az ajándéka és még neki esett rosszul, hogy nem tetszik, hogy ilyen ajándékot vett, komolyan mondom jobban örültem volna egy sexi fehérneműnek, de ez... :S :@2011. márc. 14. 13:29
2/14 anonim válasza:
Szerintem ez tök jó poén :D Nem értem miért esett rosszul, nem egy harmadik felet vitt oda.
3/14 anonim válasza:
Nyugi, sok csajnak nem tetszene. Persze van akinek igen.
4/14 anonim válasza:
Ha lenne eszed, használnád is, hogy jobban megismerd magad és a testi reakcióid, azonkívül talán neki meg ez tetszene, ha szexben használnátok. Nincs ebben semmi rossz, ne legyél már prűd.
5/14 anonim válasza:
Ez pont olyan, mint nálunk tegnap a férjem főzte a vacsorát. Hát........ vendéglőben vacsoráztunk.
6/14 anonim válasza:
"Hát...... vendéglőben vacsoráztunk."
:'DDDDDDDDD
7/14 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem prűdség kérdése, mert azt sem tudod, hogy én, hogy mit és hogyan csinálok a sexben..., csak meglepő volt pont tőle ilyet kapni! Mellesleg nem mondta, hogy ezt arra a célra vette, hogy majd sex közben ezt használjuk!
2011. márc. 14. 14:08
8/14 anonim válasza:
Én röhögtem volna ha csaj lennék :D
9/14 anonim válasza:
Szerintem fél éves évfordulóra kicsit erős. Srác vagyok, és ha tudom, hogy a barátnőm vágyik erre, akkor persze megveszem neki. Ha még nem is beszéltetek ilyenről, akkor még poénnak is erős. Nem vitatom a vibrátor "hasznosságát", csak tőlem idegen.
10/14 A kérdező kommentje:
Én olyan szinten ideges voltam, hogy mondtam neki, dugja föl a seggébe!
1.meg sem beszéltük, hogy ilyet szeretnék vagy valami.
2. nem évvfordulóra való
3. meg már van szóval felesleges :D
2011. márc. 14. 14:19
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!