Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vibrátort kaptam a pasimtól!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vibrátort kaptam a pasimtól! Normális ez?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a féléves évfordulónk, és beállított egy vibrátorral a barátom! persze látszódott rajtam, hogy meglepő az ajándéka és még neki esett rosszul, hogy nem tetszik, hogy ilyen ajándékot vett, komolyan mondom jobban örültem volna egy sexi fehérneműnek, de ez... :S :@
2011. márc. 14. 13:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Normális.
2011. márc. 14. 13:37
 2/14 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem ez tök jó poén :D Nem értem miért esett rosszul, nem egy harmadik felet vitt oda.
2011. márc. 14. 13:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Nyugi, sok csajnak nem tetszene. Persze van akinek igen.
2011. márc. 14. 13:56
 4/14 anonim ***** válasza:
10%
Ha lenne eszed, használnád is, hogy jobban megismerd magad és a testi reakcióid, azonkívül talán neki meg ez tetszene, ha szexben használnátok. Nincs ebben semmi rossz, ne legyél már prűd.
2011. márc. 14. 13:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez pont olyan, mint nálunk tegnap a férjem főzte a vacsorát. Hát........ vendéglőben vacsoráztunk.
2011. márc. 14. 14:03
 6/14 anonim ***** válasza:
61%

"Hát...... vendéglőben vacsoráztunk."

:'DDDDDDDDD

2011. márc. 14. 14:03
 7/14 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem prűdség kérdése, mert azt sem tudod, hogy én, hogy mit és hogyan csinálok a sexben..., csak meglepő volt pont tőle ilyet kapni! Mellesleg nem mondta, hogy ezt arra a célra vette, hogy majd sex közben ezt használjuk!
2011. márc. 14. 14:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Én röhögtem volna ha csaj lennék :D
2011. márc. 14. 14:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fél éves évfordulóra kicsit erős. Srác vagyok, és ha tudom, hogy a barátnőm vágyik erre, akkor persze megveszem neki. Ha még nem is beszéltetek ilyenről, akkor még poénnak is erős. Nem vitatom a vibrátor "hasznosságát", csak tőlem idegen.
2011. márc. 14. 14:17
 10/14 A kérdező kommentje:

Én olyan szinten ideges voltam, hogy mondtam neki, dugja föl a seggébe!

1.meg sem beszéltük, hogy ilyet szeretnék vagy valami.

2. nem évvfordulóra való

3. meg már van szóval felesleges :D

2011. márc. 14. 14:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!