Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Észrevenném ha 2 hónapos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevenném ha 2 hónapos terhes lennék?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de félek, hogy esetleg teherbe eshettem. kb 2 hónaposan milyen tüneteket kellene éreznem?
2011. márc. 14. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Tök egyéni, valakinek semmilyen tünete sincsen.

De tabi mellett minek parázol?

Ha ennyire félsz, miért nem védekezel inkább óvszerrel? Ott legalább látod ha gond van (kiszakad), nem csak akkor veszed észre, ha már terhes vagy.

Egyébként nem törvényszerű.

Találkoztam én már olyan nővel is, aki akkor sem vette észre, mikor 32 hetes terhes volt ikrekkel...

2011. márc. 14. 13:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért, de annyira parázok :( pedig rendesen szedem a gyógyszert, vagyis mindig beveszem, csak pár 2-3 óra késéssel ha esetleg nincs nálam :S remélem ez annyira nem jelent gondot.
2011. márc. 14. 13:39
 3/4 XTYN válasza:
Menj el orvoshoz! Ezt nehéz lenne megtenni?
2011. márc. 14. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Csinálj egy terhességi tesztet és megnyugszol. Nem szabad a homokba dugni a fejed, és azon aggódni, ami esetleg nincs:)

Tesztet lehet venni szinte mindenhol: Tesco, patika, Rossmann. Ajánlom a Lily-t vagy a Gabriel-t. 4-szer voltam terhes, minden alkalommal a mensi kimaradása utáni napokban már erős csíkkal kimutatták ezek a tesztek.

Amúgy a tünetek lehetnek mellérzékenység, feszülés, hányinger, hasszúrkálás, émelygés szagoktól, látványtól, mindenkinél más:)

35/N

2011. márc. 14. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!