Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan izgatjátok a párotokat szex előtt?
Figyelt kérdés
PL: ha a pasi elkezdi izgatni a lányt a kezével akkor a csaj is csinálja mindjárt a pasinak vagy addig foglalkozzon más testrészeivel és csak utána izgassa a pasit? Mi az ami a legizgatóbb egy pasi számára?2011. márc. 14. 09:21
1/5 anonim 

válasza:

Hol így,hol úgy. "Mindig az alkalom szüli a tolvajt".
2/5 anonim válasza:
Ez szerintem magától jön. Egyébként mikor a fiú abbahagyta a lány ugyanúgy elkezdi izgatni a fiút. Meg az hogy, mi a legjobb egyénfüggő :) Tapasztalat kérdése, hogy ki mennyire ismeri a partnere igényeit
3/5 anonim 

válasza:

en a baratommal 1 eve vagyok egyutt es nalunk ugy mukodik a legtobbszor a dolog h egymasra nezunk es tudjuk h mit akar a masik, altalaban eloszor csak csokolozunk aztan o elkezd simogatni en is ot aztan mire eszbe kapok mar rajta vonaglok(: sok sikert;)
4/5 Odin777 

válasza:

MEgmondom mennyi volt a vacsora ára :D Más testrészeidel, fú ez már hármas? :D :D
Amúgy nekem mint pasinak, ami izgató az ha egybél kiveszi a farkamat és néha odatéved a keze. közben kicsomagolom a csajt és izgatom nyelvel és csókolgatom. Izgat hogy kint van és még kéreti magát a leányzó. Ez felhúz rendesen
Lényeg a fokozatosság. Nekem még izgató a lábaival foglalkozni amíg magassarkúban van:P :P
Aztán ha nem engedi rögtön bedugni, fú az felajzó :D
5/5 anonim 

válasza:

Megmondom neki, hogy ma az ő bankártyáját vittem shoppingolni, úgy felizgul, hogy két napig áll a bál nálunk!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!