Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a barátomnak, hogy ne legyen bűntudata a szex miatt?

Hát ez nem normális dolog szerintem. Főleg hogy egy srác mondja ezt... egy lánytól se normális dolog ez a kijelentés de egy fiútól különösen. Mit mondott, miért van bűntudata?
Egyébként nem tudom mit mondj neki, nem fejtetted ki ezt bővebben. Írj kicsit részletesebben, akkor hátha tud valaki tanácsot adni!
17L

Állítsd választás elé.
Marad a Hit Gyülekezetében,vagy veled marad és egy héten egyszer elmész vele rendes keresztény misére vasárnap.
Ők legalább nem mossák ki az agyát.

Akkor jól kapisgáltam a dolgot:).
Ezeket,amiket leírtál próbáld elmondani ugyanígy neki is.
És ha már vallás,akkor Buddhát idézném,aki fakírként a folyóparton az éhenhalás küszöbén,hallotta ahogy egy gitártanár oktatja a tanítványát.
Ezt mondta a tanár-Ha túlfeszíted a húrt az elpattan.Ha nem húzod meg rendesen,nem szól jól.-
Ezeket a szavakat feldolgozva Buddha kilépett a fakírok közösségéből és elkezdett rendesen étkezni.
Valami ilyesmi szitu játszódhat le a barátodban is,csak még nem döntött.

Nem hiszem el, 2011-et irunk, embert kuldtunk a holdra es meg ma is vannak sokan, akik ugy gondoljak, hogy a Teremto Mindenhato ilyen-olyan torvenyekben leirt ezt-azt es nekik azt halalig kovetniuk kell, mert ha nem, a Josagos Uristen tuzes vassal lesulyt reajuk…. Szep dolog a vallas es ertekelem amikor a fiatalok Jezussal foglalkoznak es nem a kokainnal, de azert ez a “gondolsz ra mar bunt kovettel el” kicsit eros. Mar reg le kellett volna a Joistennek csapnia ram ha a fejemben letrejovo gondolataim alapjan itelne.
A baratodnak meg mond meg, hogy az Isten Josagos, Mindenhato es qrvara nem foglalkozik azzal, hogy Ti betartotok-e egy olyan torvenyt, amit ezer eve EMBEREK irtak le!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!