Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy izgassam fel a barátom úgy, hogy teljesen rám álljon, és rámugorjon? 20L
öleld meg, de úgy, h a csípőtök szorosan egymáshoz simuljon (persze még ruhában). csókold meg, és közben simogasd a nyakát, aztán a hátát erőteljesebben...a nyakára adhadsz sok puszit...aztán meg váratlanul lépj el tőle...nálunk mindig beválik. :D
20/L
A férfiak hülyék. Ez egy fontos alaptétel. Nem tudnak mindenféle "jelekkel" kommunikálni.
Ergo, ha nem tudja, hogy rád kéne ugrania nem fog, hacsak nem mondtad neki, hogy szeretnéd. Valamikor említsd meg neki, hogy örülnél, ha egyszer meglepne így.
Nem fogja elfelejteni, hacsak nem teljesen sügér.
26/F
az 1. válaszoló is jó, de most eszembe jutott egy másik lehetőség
feküdj le az ágyra meztelenül, simogasd a melledet, puncidat, hivd magadhoz
szerintem ettől tuti beindul
A legtöbb férfiból ezt lehetetlen a mai körülmények között természetes úton kihozni. Túlságosan be vannak rezelve, hogy erőszakot v. hasonlót követnek el.
Én a barátnőimmel eddig mindig megállapodtam egy jelben (csípés), ha olyat teszek ami nem megengedhető. Így aztán nem kellett magam visszafognom szexuális téren. Eddig soha nem csípett mondjuk senki :)
Szia.
Belőlem leginkább akkor jön elő,ha alvás közben kezdenek el izgatni,kézzel,szájjal.
Arra ébredek,hogy forró vagyok,tapizom,izgatom és elvesztem a fejem,mintha nem is én lennék aki irányítja a tetteimet...vadabb vagyok mint általában.
A szex is ilyenkor a legjobb ,legforróbb lenni. ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!