Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy izgassam fel a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy izgassam fel a barátom úgy, hogy teljesen rám álljon, és rámugorjon? 20L

Figyelt kérdés
szexuálisan természetesen:)
2011. márc. 13. 23:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%

öleld meg, de úgy, h a csípőtök szorosan egymáshoz simuljon (persze még ruhában). csókold meg, és közben simogasd a nyakát, aztán a hátát erőteljesebben...a nyakára adhadsz sok puszit...aztán meg váratlanul lépj el tőle...nálunk mindig beválik. :D

20/L

2011. márc. 13. 23:41
 2/15 anonim ***** válasza:
32%

A férfiak hülyék. Ez egy fontos alaptétel. Nem tudnak mindenféle "jelekkel" kommunikálni.

Ergo, ha nem tudja, hogy rád kéne ugrania nem fog, hacsak nem mondtad neki, hogy szeretnéd. Valamikor említsd meg neki, hogy örülnél, ha egyszer meglepne így.

Nem fogja elfelejteni, hacsak nem teljesen sügér.

26/F

2011. márc. 13. 23:45
 3/15 anonim ***** válasza:
38%

az 1. válaszoló is jó, de most eszembe jutott egy másik lehetőség

feküdj le az ágyra meztelenül, simogasd a melledet, puncidat, hivd magadhoz

szerintem ettől tuti beindul

2011. márc. 13. 23:47
 4/15 A kérdező kommentje:
éppen hogy azt szeretném elérni, hogy előtörjön belőle az állat:))
2011. márc. 13. 23:53
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

A legtöbb férfiból ezt lehetetlen a mai körülmények között természetes úton kihozni. Túlságosan be vannak rezelve, hogy erőszakot v. hasonlót követnek el.

Én a barátnőimmel eddig mindig megállapodtam egy jelben (csípés), ha olyat teszek ami nem megengedhető. Így aztán nem kellett magam visszafognom szexuális téren. Eddig soha nem csípett mondjuk senki :)

2011. márc. 14. 00:05
 6/15 anonim ***** válasza:
vegyel egy fetish ruhat, bilincset, ostort vagy valami ilyesmit. de a tuti eredmenyert eheztesd ki ot, mondjuk semmi sex 1 hetig, ahogy kibirjatok. Es akkor vess be valamit, pl amit mondtam.
2011. márc. 14. 18:40
 7/15 anonim ***** válasza:
az utolsó komment a befutó, szerintemis ez a legjobb :P + a szerepjátékok is izgik... :DDD
2011. márc. 19. 00:15
 8/15 Original Man válasza:
100%

Szia.

Belőlem leginkább akkor jön elő,ha alvás közben kezdenek el izgatni,kézzel,szájjal.

Arra ébredek,hogy forró vagyok,tapizom,izgatom és elvesztem a fejem,mintha nem is én lennék aki irányítja a tetteimet...vadabb vagyok mint általában.

A szex is ilyenkor a legjobb ,legforróbb lenni. ;)

2011. márc. 19. 05:03
 9/15 anonim ***** válasza:
irj neki sms-t, hogy mit csinálnál vele az ágyban legszivesebben, valami jó perverzeket, aztán küldj neki egy meztelen fotót, zuhanyzás utánit, amin ki vannak takarva az intim részeid és irj mellé valami ilyesmit: Van 10 perced, hogy ideérj, nem csak kivül vagyok nedves! Ezek után én tuti rohannék a csajhoz...22F
2011. márc. 19. 08:02
 10/15 anonim válasza:
simogatsd a farkát, majd halászd elő, és szopd
2011. márc. 19. 08:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!