Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni? Merevedéssel van gondom
Amikor a barátnőmmel elérkeztünk az első alkalomhoz, akkor előjátékkal kezdtük, és akkor éreztem, hogy ott lent megkeményedek (a barátnőm nem akart orálisan kielégíteni, de anélkül is sikerült). De ahogy kicsit később be akartam rakni, már szinte nem is volt merev. Emiatt akkor sokat küszködtem... Mit csináljak hogy akkor mindig merev maradjon?
18/F
Lelki eredetű, izgultál, hogy minden rendben legyen, aztán most meg amiatt, hogy ne forduljon elő újra. Ne siessetek, legyen hosszú előjáték, izgassátok magatokat és amikor minden ok, akkor kezdjetek bele. Ha még akkor sem megy, akkor folytassátok a dolgokat.
Sok férfival előfordul.
ha nem megy máshogy... használjatok 'segéd eszközöket' tejszínhab pl.. és érzékien nyalogassátok egymásról :)
legalábbis nálunk mindig bevált..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!