Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves srác vagyok és állva 15cm a péniszem ez kicsinek számít nagyon? Gáz? Vagy jó méret? , és 178cm magas vagyok.
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 20:11
2/18 anonim válasza:
Ülj le!! LOL
Amúgy szerintem átlagos méret, nem gáz.
3/18 anonim válasza:
Teljesen átlagos méret, egyáltalán nem gáz! Különben is, nem a méret a lényeg (hacsak nem extrém kicsi), hanem a technika... Különben a pénisz mérete nincs arányban a testmagassággal.
4/18 anonim válasza:
Ez hol átlagos méret? Az enyém kb 18cm és 19éves vagyok, ez a 15cm tényleg kicsi de ne aggódj attól még ki tudod elégíteni a barátnőd ;)
5/18 anonim válasza:
Szerintem teljesen átlagos, megfelelő méret és amúgy is az a legfontosabb, hogy az illető jól tudja használni. A túl nagy szerintem amúgy sem olyan jó...
6/18 JulesM111 válasza:
Öszintén? Számomra férfiként tökmindegy, sőt, ha belém akarnád mártani, bizon qrvanagy lenne.
7/18 anonim válasza:
Átlagosnak számít és tényleg a technika sokat számít lehet neked akkor mint egy bálnáé de ha nem tudod a technikát akkor az egész semmit se ér.
Amúgy nézd meg ezt a linket.Itt infot kapsz mekkora az átlag
8/18 anonim válasza:
Nekem eddig olyan pasival volt a legjobb a szex, akinek több centivel kisebb volt annál, amihez szokva vagyok. Addig én sem hittem volna el, de tényleg nem a méret számít, hanem hogy hogyan használod!!
Úgyhogy ne aggódj, nem lesz ott baj :-)
9/18 anonim válasza:
Izgatás hatására a hüvely hossza átlagosan 8.5 cm hosszúra nyúlik, de nyomás hatására még tágul.
Gratulálok! Akkor te már behatoltál a méhnyakba, sőt lehet elérted a méhet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!