Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fibbrizzo kérdése:
Csajok nálatok mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Sajnos van egy problémám akárhogy hozzámér a barátnöm ha simogat vagy megcsokol beindul az elöváladék termelödésem (kéjcsepp)aminek csak szex közbe kéne és ez engem nagyon zavar nem tudom mitöl lehet .Szerintetek ez mennyire zavaro a részetekröl?2011. márc. 13. 18:58
1/9 anonim válasza:
ez teljesen normális, mint ahogy mi is nedvesedünk, nem csak szex közben. nekem kifejezetten izgató hogy mire vetkőzésig jutunk, egy picit ő is átázott :) nincs ezzel gond.
2/9 anonim válasza:
elég furcsa,szerintem többet kellene maszturbálnod.
3/9 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgat a dolog, a párommal is előfordul az ilyesmi, örülök hogy ilyen hatással vagyok egy férfira. :)
4/9 anonim válasza:
Előző pasim ilyen volt, nagyon szerettem. A mostani teljesen száraz, és ez hiányzik.
5/9 anonim válasza:
Első válaszolónak van igaza egyáltalán nem zavaró épp ellenkezőleg :-)
Emiatt ne legyél ideges!
6/9 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem gáz!! Éppen annak a jele, hogy normálisan működsz :-) Hidd el, ez egy nőt sem zavar ;)
7/9 anonim válasza:
Én le szoktam szopni így nem gond .
8/9 anonim válasza:
Tényleg nem gáz.
A barátom is rendszeresen maszturbál még is olyan lesz az alsója szval ez hülyeség!
9/9 IQnindzsa válasza:
Belőlem mindig dől a cucc. Egy komolyabb előjátéknál alsónaci + farmer is átázik. A mostani kedvesem totál megőrül tőle. Eddigi életemben egyetlenegy lánnyal találkoztam aki kifejezetten kellemetlennek találta. Általánosságban ki lehet jelenteni ,hogy a nők többsége kifejezetten szereti és csak egy elenyésző kisebbség az aki nem szereti.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!