Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy simogassam úgy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy simogassam úgy a barátnőm gatyán keresztül, hogy hamar jó legyen neki?

Figyelt kérdés
Mindig fel van izgulva, de még nem engedi, hogy be nyúljak neki. Én így kintről nem sokat érzek, de szeretném ha jó lenne neki. Valami tippet, vagy teknikát ha írnátok, nagyon megköszönném.
2009. febr. 20. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
65%

ezaz amit az én csajom nem csinál :D irigy vok a párodra xD

őő.. ingereld a nyakát.. csókolgasd a baloldalon lentről felfelé ( erogénzóna) közbe óvatosan a combjára rakod a kezed.. aztán szépen óvatosan megfogoda nagytestvért :D benyulsz simán :) nemnagy gy.. ha nem engedi, mondd meg neki, hogy kiváncsivagy milyen lenne.. tuti hogy megengedi előbb utóbb;) --Chocky--

2009. febr. 20. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Amikor azt írod gatya akkor a bugyira vagy a nadrágra gondolsz? Ha nincs rajta 'gatya' akkor sem fogod kézzel érezni hogy jó e neki.Tehát azt csak rajta az arcán láthatod.Csináld ugyan ugy mintha nem lenne rajta semmi.Ez ember függő hogy kihogy szereti.Azért a lábai szét vannak tárva?Izgasd A csiklóját!KEzd el lassan majd gyorsan dörzsölni.Fel-le,akár körkörös mozulatokat is bevethetsz.NE legyen túl erős de túl gyenge se.De azt csak Te és ő tudhaja hogy hogyan szereti
2009. febr. 20. 21:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Nadrágra gondoltam. :) Többnyire felrakom a lábát az enyémre, és akkor szét van tárva a lába. Am meg ha fekszünk akkor széttárja. Csak kicsit félénk, és nem nagyon akarja csak úgy simán, pedig mondtam neki, hogy úgy sokkal jobb lenne. :) Én várok vele ha kell, csak nem igazán érzem gatyán keresztül a "nagytestvért" :D körkörös mozdulatokkal próbáltam eddig kisebb-nagyobb sikerrel. :) 2x már majdnem elment, csak a végére már leszakadt a karom mire annyira felizgult így nadrágon keresztül. :)
2009. febr. 20. 21:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!