Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek sok ha napi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok ha napi 2-3-szor masztizom? Kérek a válaszban nem feltüntetést és életkort! 23éves lány vok.

Figyelt kérdés
Amikor rám jön akkor a wc-be csinálom a melóhelyen , persze vigyázva a higéniára!Ja és este van szex a párommal.
2011. márc. 13. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
így sok.
2011. márc. 13. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
én inkább élvezném:ritkábban,de jobban-erotikusabban-forróbban:)
2011. márc. 13. 18:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Te tudod. Ha a higiéniára tudsz ügyelni, és a munkateljesítményed sem romlik emiatt, akkor ez csak jó.
2011. márc. 13. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha lány lennék és párom is lenne, aki este hazavár, biztos kibírnám, hogy nem nyúljak magamhoz napközben, pláne nem a munkahelyemen. Szóval így nekem egyértelműen sok :-) 25f
2011. márc. 13. 18:48
 5/12 anonim ***** válasza:
nemtom, de vegyél olyan kis távirányítós izét, amit beleraksz a bugyidba, és akkor még a wcbe se kell bemenni :)
2011. márc. 13. 19:00
 6/12 anonim ***** válasza:

ha este meg kapod ami jár, akkor nekem kicsit betegnek hangzik, hogy melóhelyen ki kell menni ezért a mellékhelyiségbe. ha reggel és este van szex akkor 8 órát szerintem ki lehetne bírni, de hát nem vagyunk egyformák. szerintem ez nem teljesen normális.

23f

2011. márc. 13. 19:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Nézze meg az ember a sok önbizalomhiányos hímet... :D

Nem feltétlenül azért nyúl magához egy nő, mert a párjától nem kap eleget... néha jólesik az csak úgy is, mindentől függetlenül. Azt hittem, ezt a férfiak sokkal jobban tudják... :D

2011. márc. 13. 19:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha a párod nem tud kielégíteni nap mint nap,v sose,akkor nem sok.Viszont akkor a párodnak kell alakítania szexnél...

Ha a párod kielégít esténként,akkor viszont ez nagyon sok.

De ha jólesik csináld:))))Én nem csinálnám a te esetedben:)de hát kinek mi.23N.

2011. márc. 13. 19:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Így, hogy van kapcsolatod így tényleg sok. Nem lehet, hogy valami nincs rendben nálatok az ágyban és ezért csinálod, kívánod ilyen sokszor?

Nekem volt olyan partnerem, akivel naponta lefeküdtem, de csak azt tudta, hogy neki mi a jó, én meg majd meg haltam úgy hiányzott egy jó kis szex. Aztán megismerkedtem egy sráccal aki már első alkalommal tudott segíteni rajtam. :-) 20/L

2011. márc. 13. 19:29
 10/12 anonim ***** válasza:

De beteg. XDDD A melóhelyén masztizik, bameg, eszembe nem jutna. XDDDD

Hát elég izé... nimfomániás vagy. XD

2011. márc. 13. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!