Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyiegyüttlét után csökkent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiegyüttlét után csökkent nálatok a pároddal a szex mennyisége és/vagy minősége? Azoknak a válaszát várom, akiknél "már" elj

Figyelt kérdés
ött ez a fázis, és azt is írjátok le, mióta vagytok együtt. Akiknek tökéletes a párkapcsolata, a szexuális élete és mindene, légyszi kíméljenek :)
2011. márc. 13. 16:30
 1/8 A kérdező kommentje:
bocsi, kicsit ketté szakadt a kérdéskiírásom :)
2011. márc. 13. 16:30
 2/8 anonim válasza:

Nekünk egy bizonyos szex után csökkent le drasztikusan a szexuális életünk, az amin a gyereket összehoztuk. :)

Utána sovány lett.

2011. márc. 13. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk hullámzó. Nagyjából egy év után volt egy mélypont, aztán javult, aztán a harmadik év közepén is volt egy mélypont, aztán megint javult. Remélem, a mélypontok ritkasága exponenciálisan nő, és a következő csak később lesz. Négy éve vagyunk együtt.

Egy-egy ilyen mélypont amúgy nagyjából úgy nézett ki, hogy ritkultak az alkalmak, átlag heti egyre (de együtt élünk!!), és az is inkább "kötelességszerű" volt. De amikor észrevettük, megpróbáltunk kitalálni valamit, ami javít a helyzeten és javított is, mert attól még, hogy rossz volt a szex, szerettük egymást.

Bocsi, ha az ilyen nem érdekelt, csak gondoltam, hasznos lehet :)

2011. márc. 13. 16:39
 4/8 A kérdező kommentje:

dehogynem érdekel :)

a nem érdekelt arra írtam, ha esetleg vki kiszínezi kicsit a valóságot vagy épp még nem élnek együtt annyira régóta és egyelőre minden tökéletes

:)

2011. márc. 13. 16:41
 5/8 A kérdező kommentje:

és a mélypontok meddig tartottak ?

most minden oké ?

2011. márc. 13. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy mélypont 2-3 hónapig tartott. Most minden oké szerencsére :) De például az első sokkal rövidebb is lehetett volna: azt ugyanis egy utazás hozta helyre. Szóval ha előbb utazunk, talán rövidebb ideig tart :) A másodikhoz le kellett fogynom, mert az volt az ok, hogy felszedtem pár kilót, neki sem tetszettem annyira, na meg totál elment az önbizalmam és nem volt kedvem szexelni. Vicces, hogy ilyen apróságok mennyire sokat számítanak :)
2011. márc. 13. 16:51
 7/8 anonim válasza:
Nekünk 5 év után, ami pont az esküvő utánra esett. 2 hónapban voltunk 1-2 alkalommal együtt, és egyikünk sem hiányolta annyira. Aztán eltelt egy év, és gondoltuk, jó lenne a családalapítás, és ahhoz ugyebár mi is kell? Nekikezdünk, és úgy rákaptunk az ízére, hogy újra olyan lett, mint az elején... Persze mindjárt jött is a siker, úgyhogy most meg kicsit vissza kell magunkat fogni a baba miatt, de úgy látszik, ez nálunk csak egy szünet- időszak volt.
2011. márc. 13. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem eddig egy kapcsolatom volt ahol fellépett ilyesmi. Egy évig voltuk együtt, a szex mennyisége sohasem csökkent, csak volt amikor annyira nem kívántuk egymást mint az elején, de ez is párfüggő, nálunk kb három négy hónap szex után kezdett el néha csökkenni a vágy.
2011. márc. 14. 04:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!