Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
16f vagyok, 15 a barátnőm, nagyon szerem, meg minden, de már nagyon kívánom:S Szűz a csaj, meg eléggé "anyucira hallgatós". Nem konkrétan szexelni akarok, csak őt kielégíreni, orálisan, finoman, akármit bevállalnék hogy lássam hogy élvezi. Magammal eleinte nem is törődnék. Amikor összejöttünk tudattam vele hogy a lelki kapcsolat egy magamfajtának már nem elég, egy idő után nem bírnám ki. A válasza az volt, hogy szeret, de egyhamar nem fogom megdugni. Hogy hozzam fel neki a témát, és hogy mondjam el neki, hogy nem megdugni akarom, hanem kielégíteni?2011. márc. 13. 16:14
11/11 anonim válasza:
16:49 bocs, de hülye vagy. Ebben a korban tök normális ez. Mi a barátnőmmel 15 évesen ismerkedtünk meg, és ő leszögezte az elején, hogy házasság előtt semmi. Ezt csak azért mondom, mert egy lány, illetve egyes embereknek ez nagyon fontos. Gondolj bele, hogy mondod el egy utánad következőnek, hogy te már voltál mással? Én nem tudnám. Akaratlanul is méregeti az ember, hogy ezzel ez meg az jobb vagy rosszabb, persze hogy biztosra akar menni. Aztán a történet úgy folytatódott nálunk, hogy amit szeretnél az olyan 4.5-5 hónap után következett be, és 17 évesen veszítettük el szüzességünket, kb. 2 év után. Eleinte én is így voltam vele, mint te, hogy hát persze szeretem, meg minden, de ez ennél sokkal bonyolultabb. Végül is komoly kapcsolatot akar, nem? Akkor pedig honnan tudja, hogy elég érett vagy e hozzá? Hát így. Egyszerűen várd ki, nem kell erőszakoskodni, és olyan simán összejöhet, amit itt a kolléga írt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!