Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "jó szex kell a jó kapcsolathoz" mit takar?
Figyelt kérdés
Normális, ha valakinek ehhez az orál is feltétlen kell?2011. márc. 13. 14:30
1/10 anonim válasza:
Azt h ha rossz a szex illetve a felek másra vágynak az ágyban akkor az problémákat szül.
Az orál pedig szerintem igenis a szex része, max azok szerint nem akik nem szeretik a párjukat annyira h megcsinálják...
2/10 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondoltam. Az orálnál pl. úgy gondolom, hogy a lány ne undorodjon szájba venni a péniszem. Azt megértem, ha nem élvezhetek a szájába (bár jó lenne), de az megint más. Jól gondolom?
2011. márc. 13. 14:34
4/10 Thurston válasza:
A jó szex az alap, amire bármit fel lehet építeni, mivel a szex fizikai és lelki alapszükséglet. (Persze ez nem jelenti azt, hogy a jó szex az már jó kapcsolatot is jelent.)
Olyan meg nincs, hogy normális. Legalábbis mindenkinek más a normális. Ergo ha valakinél az orális szex alap, akkor neki abnormális, ha nincsen. Szerintem egyébként az emberek többségénél az orál eléggé alapvető...
5/10 A kérdező kommentje:
és a beleélvezés kinél mennyire alap szerintetek?
asszem ha nő lennék, megtenném, de így nyilván mivel nem vagyok meleg, nem szopnék le mást...
2011. márc. 13. 14:49
6/10 Thurston válasza:
Erről már sokkal nehezebben bocsátkoznék tippelgetésbe. Eddig egyik barátnőmnek sem jelentett problémát ez a dolog, sőt, kifejezetten furcsállották mind, hogy valakinek ez nem fér bele, meg "undorító". Szóval nekem pozitívak a tapasztalataim. Az itteni kérdések alapján meg úgy tűnik, hogy általában inkább még a fiatalabbak (vagy kevésbé érettek) csinálnak ebből problémát. De ez már komolyan nagyon változó lehet szvsz.
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem egy ismerősöm mondta azt, hogy az ilyesmi k*rvás. Azért ez szerintem nem függ össze.
2011. márc. 13. 14:56
8/10 Thurston válasza:
Ja, hát mondjuk az egyértelmű, hogy ez baromság.
9/10 anonim válasza:
Szerintem akkor jó a szex, ha az mindkét fél számára jó és megfelelő. Kinek mi fér bele, van akik megvannak pl.:orál nélkül is, mint pl én is. Ettől még nem érzem magam jobbnak vagy rosszabbnak ugyanúgy szeretem a párom, odaadó vagyok, de ahhoz nincs gusztusom és azt sem szeretem ha én kapom, van ilyen is. Mások meg annyira "perverzek", hogy nekik az a normális, ha két ember ezt össze tudja egyeztetni, akkor nincs probléma.
10/10 eperke2 válasza:
Nem vagyunk egyformák.Nekem speciál alap az orális szex,de a számba nem engedem(próbáltam már,majdnem rókáztam....)Azért azt hozzá teszem sok minden kell,hogy nagyon jól működjön egy kapcsolat.Szex,az csak egy része.De jó szex nélkül nem ér semmit a kapcsolat....Tapasztalatból mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!