Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fájt a szex, pedig nem szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájt a szex, pedig nem szokott. Miért?

Figyelt kérdés

Tegnap feküdtem le párommal 3. alkalommal,és vmiért nekem fájt,nem éreztem azt h nedves lennék.. Pedig nagyon azon volt h nekem jó legyen.. de elmenni se tudok,nemhogy benedvesedni nála.. meg is duzzadt picit ott lenn utána..

Voltam már pár sráccal,nem volt gond,de most vele olyan fura,nem tudom élvezni mert fáj ha betesz vagy ha csak kézzel csinálja..

23/L

2011. márc. 13. 11:42
 1/3 Lackaaa ***** válasza:
nemkéne Roccoval összejönni
2011. márc. 13. 11:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért fáj, mert ahogy mondtad, nem tudsz benedvesedni.

Lehet, hogy nem tudod úgy elengedni magad, és amiatt, vagy most már még rá is stresszelsz...

Én pl. könnyen benedvesedek, mégis picit fájt az első 1-2 alkalom elején a barátommal lenni, mert annyira izgultam, és nem tudtam rendesen elengedni magam. Pedig ő tényleg mindent megtett...

Sajnos valószínű, míg ez lesz, addig fájni is fog neked. :(

2011. márc. 13. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem szedtél össze valamilyen fertőzést? Egy sima gomba is okozhat ilyen tüneteket, de az is lehet hogy csak nagyon rástresszelsz, vagy nem is élvezed vele egyáltalán a szexet. Azt javaslom, ha a fertőzés kizárt, használjatok síkosítót, ez ugyan nem a probléma gyökeres megoldása, de még mindig jobb mint a fájdalmas szex. Nekem akkor volt ilyen, amikor nem élveztem már a szeretkezést a párommal, elkalandoztak a gondolataim, nem nedvesedtem be igazán.
2011. márc. 13. 12:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!