Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy férfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy férfit frenetikus orgazmusban részesíteni?

Figyelt kérdés

Mielőtt még ez lenne a téma, tisztában vagyok a dolgokkal, csak azt szeretném, hogy a páromnak minél jobb legyen. (normális válaszokat légyszi)

Köszi

L

2011. márc. 13. 10:54
 1/1 IQnindzsa ***** válasza:
100%

Én elmondhatom neked életem legbrutálisabb orgazmusát. szerintem jó eséllyel a barátodnál is működni fog.

Az egyik csajom még a petting alatt elkezdte kiverni a farkam. Iszonyú jó érzékkel figyelte ,hogy mennyire vagyok közel... akkor néhány másodperccel a csúcs előtt abbahagyta.

Fújtattam mint a gőzgép... az ajkaimat haraptam... lenyugodtam. Ezután újra kezdte. Csókolózás... simogatás... pici orál... és most egészen gyorsan verte. El a csúcs előszobájáig... majd... semmi. Megint nem engedett el... Nyögtem, nyüszítettem, ziháltam... lenyugodtam... most lassan és érzéssel állt neki. Fölém guggolt és egyetlen egyszer becsúsztatta nedvesítésként... és megint elvitt a csúcsra. Mondanom sem kell gondolom, hogy ismét csak félbehagyta. Itt már magamban sikítottam és folyamatosan nyüszítettem a vágytól.

Ezt legalább másfél órán át játszotta velem és legalább 6-7 alkalommal vitt el a gyönyör kapujáig és kapcsolt rükvercbe. A legvégén amikor már könyörögtem neki, elengedett de a befejezésnél elképesztően lassan csinálta és így maga az orgazmus is egy hosszú hosszú iszonyúan feszült pillanattal indult. Ááááá... leírhatatlan volt!

A kilövellő mennyiség még Peter North-ot is zavarba ejtette volna, üvöltve élveztem és 10 percbe telt, hogy képes legyek felülni egyáltalán utána.

Ha egy ilyet eljátszol vele... Garantálom ,hogy hetekig bele fog remegni még a gondolatába is ennek!!!

De ha elég tapasztaltnak érzed magadat akkor ezt kombinálhatod egy prosztata masszázzsal is... Bár ebbe még én sem merek belegondolni. :)

2011. márc. 13. 14:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!