Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSajok, mitől izgultok fel, miaz amitől nagyon akarjátok a dolgokt, hol mit hogyan?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 01:54
1/5 anonim válasza:
Nálam ez kedv kérdése.Van amikor csak ránézek a páromra és beindulok és rögtön akarom, teljesen mindegy, hogy hol vagyunk éppen,de például, ha úgy néz rám, hogy nagyon kíván, vagy látom rajta, hogy ő mennyire szeretné és milyen hevesen csókol akkor is betudok indulni, bár a volt barátomnál pont fordítva volt és ha nagyon lassan csókolóztunk és hallottam ahogy veszi a levegőt és éreztem, hogy mennyire élvezi a dolgot, rögtön benedvesedtem, de van amikor semmitől nem indulok be.
2/5 anonim válasza:
sportkocsi,ékszerek stb...ettől biztos beindulnak
3/5 anonim válasza:
Én mindentől felizgulok.
Üdv.: 16/L
5/5 anonim válasza:
Kedves 2ik...15/F vagyok...szoval johet akar mien kis b*lfasz gyerek,semmi alakja nincs semmi...deh viszont ha van penze jo verdaja meg ienek,akkor mar egybol lefekudnel vele?Meg ne haragudj ez durva!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!