Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti undorodtok az orális szextől? Van egy barátnőm, akivel nem olyan régóta vagyunk együtt és nem tudom csinálná-e. Hol a határ? Egyáltalán legyen, ne legyen? Nyeljen, ne nyeljen? Arcára, vagy sem?
Utolsónak:
Abban az esetben ha a barátod,akit szeretsz ő csinálja ezt,és nem direkt,és utána mentegetőzik..akkor is ráköpnéd a g*cit?!
Én nem tudom milyen pasit fogtál ki eddig,de ha szeretsz valakit,akkor nem kell annyit hisztizni egy ilyen miatt...főként ha szopod éppen,ne lepődj meg,ha elélvez...
Ha mellette megadja a kellő szeretet,és tiszteletet,akkor belefér szerintem!
ma 08:36 ja bocs csak már elkezdett szabadon szárnyalni a képzeletem :D
szerintem ultra gáz előre megbeszélni a dolgokat,de ezek szerint mindenkinél máshogy szokás,én még soha életembe nem kérdeztem meg egy lánytól,csinálom amit akarok majd szól ha nem tetszik,nem egy ilyen eset volt mert elég perverz vagyok.
12:25
Nekem szólt a hozzászólásod, válaszolok. Olyasvalaki, akibe én beleszeretek, nem csinál ilyet... és az meg egy nagy baromság, h "véletlenül" történik, azért pár mp-el előtte mindenképp érzi egy férfi, h el fog élvezni. Olyankor szól, és akkor eldöntöm, h tovább csinálom e, vagy nem szeretnék végeredményt a számban tudni. Ez nem hiszti. Van akinek nagyon komoly gondjai vannak ezzel...pl én egyszer majdnem visszaöklendeztem, majdnem lehánytam a pasit emiatt... biztos nagyon romantikus lett volna. Olyan maradandó élmény ez nekem, hogyha csak rá gondolok, émelyegni kezdek. Ez persze nem zárja ki, hogy soha többet ne tegyem meg senkinek, de azt én érzem, h készen állok e erre vagy sem, és a másik csak akkor tudja ezt meg, ha megbeszéljük...ennyi.
Akibe te beleszeretsz az nem csinál ilyet...hát,akkor meg miért történtek már veled ilyenek?
Na mindegy,elmondtuk a véleményünket.
Szerintem túl nagy ügyet lehet csinálni egy ilyen dologból,de persze ez pasi függő,helyzet függő..stb...
Szexpartner?
Érzelmek nélkül szexelni,persze,hogy így gondolkodsz!
Na mindegy..és mit is írtál 21/L?...
Határok nincsenek általánosan. Én kifejezetten szeretem az arcomon, a nyakamon, a mellemen, a hasamon és a két lábam között is, van, hogy külön kérem, hogy mielőtt "rendes" szex közben elélvezne, húzza ki és oda fejezze be. Nekem ezek izgatóak, és egy kis változatosság.
És mivel ilyen sokfélék vagyunk, meg kell beszélni :D Általában szex közben felvetjük, hogy most mi lenne, ha nem oda élvezne, vagy bármit máshogy csinálna.
És van, amikor szex után, ellazult állapotban, összebújva mondunk ilyen módosításokat, új ötleteket, stb.
Szóval nem reggeli teázás vagy délutáni bevásárlás vagy esti filmezés közben, ennyi :D Így nem gáz ilyeneket megbeszélni, hanem ellenkezőleg, felvullanyozó, hogy legközelebb egy tippet kipróbálhatunk, és várjuk :)
És az egyik pasimnak olyan gusztustalan ízű spermája volt, hogy ott szoktam rá az erotikusabb helyekre élvezésre, szinte bármit megtettem volna azért cserébe, hogy ne kelljen a számban éreznem, mert többször is erős hányással küzdöttem orál végén... egyszer még a fürdőbe is ki kellett futnom... :S
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!