Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kb 20cm-es himtagból 5cm kilóg, az még mélytoroknak számít?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 23:26
1/11 anonim 

válasza:

Attol függ h mennyire hosszúkás a feje:D
2/11 anonim 

válasza:

szerintem onnantól számít a dolog annak hogyha már fulladozik a csaj mer lenn van a torkán
3/11 A kérdező kommentje:
szóval a mélytorok szubjektiv dolog lenne? :-D
2011. márc. 12. 23:36
4/11 anonim 

válasza:

Hogyha az is relatív, hogy mekkora farok nagy, akkor a mélytorok is relatív.
5/11 anonim válasza:
Szerintem attól mély torok, hogy eléred a nő torkát, mikor nem csak effektíve a szájával szív, hanem érzed a torkát is, szóval a férfi adottságán kívül a nő szájmérete is számít.
Szerintem a fulladozás nem feltétel, sőt az nem jó, ha előfordul,ha a lány ügyes, akkor simán kap levegőt...
6/11 A kérdező kommentje:
ez egy hatalmas kamu! elöször is a légcsövébe megy a csajnak a fütykös, másodszor a nyelvcsap ezt nem engedné...
2011. márc. 17. 14:41
8/11 potyike 

válasza:

az a jó,ha jó vastag a makk,mert akkor az elakad a gége előtt.Így a cumizó nem fuldoklik és a hapsinak is zavartalanul finom a cumiztatás.Ilyen találkozás nagyon ritka.
9/11 anonim válasza:
A légcsövébe? Eszednél vagy? És ha a torkában mész el akkor az a tüdejébe megy?
10/11 A kérdező kommentje:
utolsó! a belinkelt képen megy a légcsövébe a csajnak!!! ... ezért szerintem AZ A KÉP KAMU! Oks?
2011. márc. 25. 08:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!