Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne kívánjam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne kívánjam ennyire?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy szokatlan a kérdés, de az a problémám, hogy folyton kívánom a barátomat. Több, mint 3 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve élünk szexuális életet. Vele veszítettem el a szüzességemet, és nagyon élvezem is vele a szeretkezéseke. Mindig is én voltam a kívánósabb, általában én mászok rá, és már megszoktam/elfogadtam, hogy neki kevesebb az igénye, mint nekem. Az utóbbi hónapokban viszont nekem nagyon megnőtt az "étvágyam", elég, ha rám néz, én már azonnal szeretkeznék... Ha kettesben vagyunk, szinte mindig bepróbálkozok, és így csak egyre több elutasítást kapok, ami viszont rosszul esik. Nem tehetek róla, de alig bírom ki, hogy ne másszak rá folyton, még olyan helyeken is, ahol nem szabadna... (Ő viszont egész más, egy nap maximum egyszer van kedve, de inkább csak kétnaponta, azt mondta, úgy sokkal jobban kíván, ha kimarad 1-2 nap. Meg sokszor fáradt is. De ahogy már mondtam, ezzel már együtt tudok élni).

Magamhoz nyúlni nem szoktam, mert ahhoz egyáltalán nincs kedvem, mindig csak Vele kívánom meg a szexet. Más fiúk sem érdekelnek, Ő vonz egyedül. Nagyon boldogok vagyunk együtt, nem szeretném elveszíteni a "szexmániám" miatt, és látom, hogy Őt egyre jobban zavarja, hogy mindig rámászok :$ Mit tehetnék, hogy ne kívánjam Őt annyira/ mindig?

20L

2011. márc. 12. 23:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mivel kizártad a maszturbálást és a megcsalást csak azt tudom mondani hogy kényszerítsd
2011. márc. 12. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Adj a pasid kezébe egy vibrátort, és használjátok.. Hátha ahhoz nagyobb kedve van, vagy megjön tőle!
2011. márc. 12. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Legyenek más programok is a kapcsolatban, az együttlét egyéb formái. Beszélgetés, filmnézés, beültök valahova, mozi, színház, koncert, közös programok, stb. stb. Szóval a meghittségre is próbálj koncentrálni, ne csak a szexre. Amúgy meg fura, mert egy 20 év körüli pasinak amit leírtál, ez általában nem gond. Talán kicsit elkényeztetted, hagyni kellene, hogy néha ő "hódítson meg", kezdeményezzen.
2011. márc. 13. 00:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

3. hozzászóló: amiket leírtál, mind megvannak- rengeteg közös programot szervezünk, főleg kirándulunk és filmet nézünk, viszont úgy kettesben lenni - tehát lényegében szeretkezni - kb 2szer van alkalmunk 1 héten. Soha nem a szex határozta meg a kapcsolatunkat, nekünk az a hab a tortán, a szerelmünk kifejezésének legszebb módja...

Tudom, hogy nem szokványos 1 22 éves fiúnál ez a viselkedés, de Ő a kapcsolatunk eleje óta ilyen, én így szeretem. Általában megvárom, hogy Ő kezdeményezzen, mert úgy nem is szeretkezek vele, ha neki nincs kedve, csak az elmúlt hónapokban egyre nehezebb megállni, hogy ne másszak rá, és érzem, hogy sokkal jobban kívánom, mint eddig- és pont azért probléma ez, mert úgy szeretnék szeretkezni, hogy neki is legyen kedve, márpedig akármit is teszek, neki nincs mindig, és jobban örülök én is, ha Ő kezdeményez.

2011. márc. 13. 00:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Meg pont az is a baj, hogy így nem tudom rendesen élvezni a közös programokat, mert ránézek a barátomra, hozzámér, vagy megcsókol, és egyből az jár a fejemben, hogy milyen jó lenne szeretkezni Vele...
2011. márc. 13. 00:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbáltad vele megbeszélni? Hátha hízelegne neki, hogy ennyire kívánod, és kicsit összekapja magát. :)
2011. márc. 13. 00:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Pontosan tudja, mondtam is már, és jeleztem is már neki... De épp emiatt nem arra irányul a kérdésem, hogy Őt hogy vegyem rá (amúgy sokféle pózt és helyet és játékot próbáltunk már), hanem magammal mit csináljak, hogy ne akarjak folyton szeretkezni vele, mert már engem is zavar :$
2011. márc. 13. 01:23
 8/8 anonim válasza:
Ezt igazából nem értem...Egy fiú egy nap általában,csak egyszer tud igazán elélvezni és sokszor tényleg nagyobb ez az élvezet,ha kihagy egy napo.Úgyhogy ne aggódj miatta!
2011. márc. 13. 09:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!