Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem indultam be az előjátéktól, valami megváltozott volna, vagy valami bajom van?
Figyelt kérdés
Lassan 3 éve együtt vagyunk a barátommal, szeretjük egymást, voltak vitáink de szerintem ezzel mindenki így van, de szexuális téren eddig semmi problémánk nem volt. Eddig az elmúlt 3 évben elég volt annyi, hogy megfogja a mellem, már éreztem, hogy nedvesedek ott lenn. Most viszont az elmúlt 2 alkalommal, mikor találkoztunk semmi ilyesmit nem éreztem az előjáték során, mikor benyúlt a bugyimba és simogatni kezdte a puncim akkor se éreztem semmit, egyszerűen nem indultam be. Ennek ellenére a szexet nagyon élveztem, de nem értem ez mitől volt, elsőre még annyira nem izgatott, gondoltam most ilyen hangulatban vagyok, de mikor a második találkozásunkkor is ez volt, kicsit "megrémültem" (egy alkalommal többször is szeretkeztünk, és egyszer sem indultam be az előjátéktól). Ennek ellenére ha itthon vagyok és a barátomról fantáziálok, egy másodperc alatt be tudok indulni, szóval nem az van, hogy már nem kívánom, de akkor nem értem, hogy ez mitől volt. Valaki volt már hasonló helyzetben, vagy esetleg tudja valaki, mi lehetett a baj? Még azt hozzátenném, hogy mikor ez először előfordult előtte kb 1 hónapig nem találkoztunk, és nálam eddig az volt, hogy minél tovább voltunk távol egymástól, annál jobban kívántam, és ezért még nem is maszturbáltam, hogy ha találkozunk mégjobban kívánjam, és mégsem sikerült beindulnom az előjátéktól. A normális válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!2011. márc. 12. 22:37
1/2 anonim válasza:
Sok stressz, lelki bántalmak, életviteli problémák stb. Majd magától helyrejön.
2/2 anonim válasza:
Lelki probléma, valami nyomaszt téged. Biztos vagyok benne hogy nem kívánod kevésbé vagy ilyesmi...tudod mire gondolok még? Írtad, hogy voltak vitáitok...szerintem maradhatott még benned valami, amit nem beszéltetek át/tisztáztatok le rendesen, és a lelked egyfajta önvédelmi mechanizmusa is lehet ez akár.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!