Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A múltkor együtt voltam a barátommal, és benyitott az anyja. Nagyon cikinek érzem, és nem merek a szeme elé kerülni, mit csináljak? 20L
Teljesen megértelek.
De azt Te is tudod, hogy ez egy véletlen egybeesés volt. Ciki nagyon, én is égnék, de próbálj természetesen viselkedni /még ha minden pillanatban az jut eszedbe :)
Nekem is volt hasonlóm, így teljesen átérzem a problémát!
25N
ne is törödj vele, viselkedj természetesen, ha meg ràkérdez, üsdd el egy poénnal... :) (nekem ez àltalàban bevàlik)
20/F
Szia!!
Előfordul az ilyesmi...sajnos... :) Nemrég írtam le, hogy én hogy jártam. Olvasd el, ha van kedved :
a 2. oldalon az első komment az enyém ( 23/n )
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__16..
üdv :)))
20 éves vagy. Viselkedj felnőtt módjára vagy legalábbis csinálj úgy mintha.. :) Az a helyzet ,hogy Ő volt a hibás ,hogy csak úgy benyitott. Minden Anyuka akinek felnőtt korhoz közeledő gyereke van az tudja ,hogy soha ne nyisson be csak úgy. Ha egy csepp esze van az Anyucinak akkor Ő fog elnézést kérni a történtekért.
Próbálj nem stresszelni ezen. Lehet ,hogy lesz pár beszélgetés amikor zavarban érzed magad ezek miatt de ez szépen el fog múlni. :)
Összefoglalva: No para. :P
Huh, teljesen átérzem a helyzeted, nagyon ciki, velem is megtörtént néhány évvel ezelőtt. Nekem kínosabb volt a körülmények miatt: érettségi előtt voltam, és az egyik osztálytársammal jártam (egy visszafogott aranyos fiú volt, jól tanult, sportolt, tipikus mama kedvence) - persze rendszeresen lefeküdtünk, főleg délutánonként, amikor senki nem volt otthon nála.
Egyszer az anyukája korábban jött haza, és ránk nyitott. Ami ciki volt, hogy éppen nagyban szoptam az egyetlen pici fia nagy, kőkemény farkát...
Az anyja felkiáltott, hogy jézusom, majd kiment, mi Rolanddal meg féltünk, hogy fog majd viselkedni. Szerencsére később csak annyit mondott: felnőttek vagytok pár nap múlva, lényeg hogy védekezzetek. :-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!