Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá arra hogy megcsókoljon ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy külföldi a fiú és csak 1 hetet van itt. Nagyon nagyon tetszik és vonzódom hozzá és azt hiszem hogy én is tetszem neki egy kicsit. A baj az az hogy kicsit félénk ráadásul ez az a csupán egy hét dolog is itt van viszont én nagyon szeretném ezt kiélvezni. Arra gondoltam hogy majd amikor társasággal elmegyünk valami helyre este akkor ott próbálkozom be nála. De hogyan hogy ne legyek nagyon nyomulós viszont megértse a célzásokat? A fiúról még annyit hogy nemsokára 19 lesz de úgy sejtem hogy még nem volt barátnője sőt szerintem még nem is csókolózott soha pedig nagyon jó pasi. Előre is köszi :)2011. márc. 12. 21:44
1/8 anonim válasza:
vesd rá magad.komolyan.én élvezném ha valaki rám vetné magát:D ő is fogja hidd el (:
2/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szerintem simogasd, csókolgasd, egész testeddel simulj hozzá, nyögdécselj.
Üdv.: 16/L
3/8 A kérdező kommentje:
végülis egy hét az egész. ha nem csinálom meg biztos egész életemben bánni fogom. azért még jöhetnek ötletek. amúgy nem gáz ha letámadom és ráugrom?
2011. márc. 12. 22:48
4/8 anonim válasza:
nem gáz.ha szerinte gáz lesz akkor meg mindegy mert nem túl normális fiú.: D
5/8 anonim válasza:
Szerintem sem gáz. Mássz rá nyugodtan, ahogy jól esik.
6/8 A kérdező kommentje:
kezdek bizakodni hála nektek:) előtte viszont azt hiszem be kell majd dobnom egy vagy két felest hogy legyen elég bátorságom. Azért remélem nem fog elküldeni, mert ezt az első napokban gondoltam és ha meg elküld az nagyon ciki lenne:S
2011. márc. 12. 23:03
7/8 anonim válasza:
ha elküld akkor ugyis nyomi nincs mit veszteni:)
8/8 anonim válasza:
Na, most olvastam a kérdésed... Tudom, hogy már rég volt, de mi lett belőle? :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!