Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok egy része mit élvez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok egy része mit élvez a "szopásban"?

Figyelt kérdés
Azokat kérdem, akik szeretik: miért szeretik, mi benne az élvezet. Véleményeket kérek, nem fikázást!
2011. márc. 12. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm azt élvezi benne, hogy nem egyoldalú a dolog.

Amit ad, vissza is kapja.

2011. márc. 12. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
azt hogy élvezetet okozhatnak a pasinak ,ez olyan mint amikor a pasi ki akarja nyalni a nőt .Több lány is említette már amikor kérdeztem .
2011. márc. 12. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
azt hogy közben ránézek és Neki :) és ez legalább annyira jó érzés mint amikor Ő csinálja nekem :)
2011. márc. 12. 21:19
 4/9 TOMAtm ***** válasza:
miért szerinted egy pasi mit élvez a nyalásban?hülye kérdés volt,de tényleg.
2011. márc. 12. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Micsoda hülye válaszok: azért jó a lánynak mert a pasinak jó. Magyarul nem is jó szopni, de csinálják. Hát ez nem igaz, illetve, ha igaz, akkor akkor hagyja a francba a szopást. Nekem élvezet egy szép gusztusos fütyit a számba venni, a sima makkját nyalogatni, stb. Ez önmagában is élvezet. A többi csak ráadás. Egy normális pasi sem azért csak nyal, mert a nőnek jó, hanem, mert szereti a puncit nyalni.
2011. márc. 12. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Helyesen: Egy normális pasi sem csak azért nyal, mert a nőnek jó, hanem, mert szereti a puncit nyalni.
2011. márc. 12. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem azt élvezik benne, hogy ettől, hogy ilyeneket mondanak, vagánynak, bevállalósnak érzik magukat, és azt, hogy hatással vannak a pasira.

Oké, hogy én is szoktam néha így izgatni a partnerem, de nem vagyok az a típus, aki kimondottan így beszél, hogy "szeretek sz.pni."

Én bevallom, hogy a partnerem miatt csinálom, ha sor kerül rá, és nem magam miatt, de szerintem ez logikus. Éppen ezért nálunk kölcsönösség van, olyan nincs, hogy én fogom magam és elétérdelek, viszonzást se várva (meg nem szoktam amúgy sem letérdelni ilyen helyzetben. Fekve, vagy 69.)

2011. márc. 13. 00:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Látja a nő,hogy a pasinak mien jó és élvezi és ez jól esik a csajnak. Nekem pl már az izgató ha a barátomat szopom. Ez olyan szinten felizgatja a pasit,hogy folytatás úgyis lesz és még az is izgatja a csajt hogy most mi fog jönni ezután :)
2011. márc. 13. 01:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen szeretem csinálni. Persze legnagyobb részt azért,mert jó neki, de pl a mostani barátom annyira nem szereti, mégis csinálom,mert én szeretem. És le is nyelem..azzal sincs bajom. Igazából nem tudom megmagyarázni,hogy miért.

22/L

2011. márc. 13. 15:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!