Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok egy része mit élvez a "szopásban"?
A barátnőm azt élvezi benne, hogy nem egyoldalú a dolog.
Amit ad, vissza is kapja.
Szerintem azt élvezik benne, hogy ettől, hogy ilyeneket mondanak, vagánynak, bevállalósnak érzik magukat, és azt, hogy hatással vannak a pasira.
Oké, hogy én is szoktam néha így izgatni a partnerem, de nem vagyok az a típus, aki kimondottan így beszél, hogy "szeretek sz.pni."
Én bevallom, hogy a partnerem miatt csinálom, ha sor kerül rá, és nem magam miatt, de szerintem ez logikus. Éppen ezért nálunk kölcsönösség van, olyan nincs, hogy én fogom magam és elétérdelek, viszonzást se várva (meg nem szoktam amúgy sem letérdelni ilyen helyzetben. Fekve, vagy 69.)
Én egyszerűen szeretem csinálni. Persze legnagyobb részt azért,mert jó neki, de pl a mostani barátom annyira nem szereti, mégis csinálom,mert én szeretem. És le is nyelem..azzal sincs bajom. Igazából nem tudom megmagyarázni,hogy miért.
22/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!