Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nyúltak (nyúltatok) már fel nektek (magatoknak)?
Figyelt kérdés
Akkár fürdés közben , vagy orvos , akkár barátnö... ?
CSAK normális válszt jó ?
2011. márc. 12. 20:32
3/10 IQnindzsa 

válasza:

Természetesen. Már több barátnőmtől is kaptam prosztata masszázst. Volt olyan is aki nem csinált proszit de szopás közben előszeretettel nyúlkált be. A mostani beígérte ,hogy kikötöz és a kisebbik anál vibrijével megcsinál... Ez mondjuk rohadtul izgat is. :)
4/10 A kérdező kommentje:
aha és ebben neked mia a jó izgató hogyaa vibrid dugja beleéd ?
2011. márc. 12. 20:39
6/10 anonim 

válasza:

A fiúknak kifejezetten jó érzés, ha felnyomnak nekik valamit, mert ingerli a prosztatájukat. A csajoknak nem...
7/10 IQnindzsa 

válasza:

A kérdésedre nem olyan egyszerű a válasz. Mindig is kísérletező voltam és nem sok dolgot tudok elképzelni amit ne próbálnék ki szívesen.
BDSM kategóriákat tekintve switch vagyok, tehát Domináns és Szubmisszív is tudok lenni a partnertől vagy a szeánsztól függően. Ebben a szituációban a kiszolgáltatottság érzése és az anális izgatás, kvázi erőszak az ami felizgat. Van még kérdés ezzel kapcsolatban? ;)
8/10 A kérdező kommentje:
nincs kérdés ! fura! lehet mi is kiprobáljuk !
2011. márc. 12. 21:08
9/10 anonim 

válasza:

Csaj vagyok, de nyúltam már be a barátom ...be szex közben. Nagyon tetszett neki.
10/10 anonim 

válasza:

Tud olyan jó érzés lenni egy ujjazás, mint az elélvezés :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!