Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Az anyám elfordult tőlem mert leszbi vagyok!
20 vagyok..lány. 2 éve tudom h nem a fiúkhoz vonzódok.
Az egyik évben a suliban iderült h az évfolyam társam szintém leszbikus. Ezt együtt megbeszéltük de enki más nem tudott róla. egy idő után összejöttünk,persze titokban,és csináltunk néhány érdekes dolgot.Megbeszéltük szünetben hogy órán mindketten kikértszkedünk wc-re és ott..konkrétan kisebb orgiákat rendeztünk csókolóztunk,kinyaltuk egymást megujjaztuk egymást és ez majdnem minden nap így ment de aztán a fizika tanár megbuktatott és anyám kérdezte h miért. elmeséltem neki és totál padlóra került. eltiltott a lánytól és ő megharagudott rám..MIT TEGYEK???

próbáld neki elmagyarázni , de egy kis idő kell neki szerintem , nehéz megemészteni ezt egy szülőnek
amúgy nem találtatok jobb helyet mint a suli wc ?....

nah végre nemcsak én használom ilyenekre a suli wc-t
én is mindig ott dugtam meg a fele évfolyamot meg a némettanárt is 2szer. ezzzzaaaaaaaz!!!!!!!!!!!!!
am lehet h anyudnak kár volt elmondani, szépen részletekben kellett volna beadni. de ha szeret akk egy idő után majd megbékül

Édesanyád idővel biztosan megenyhül majd.
Viszont azért igazán tarthatnás magadat, a szerelmedet, és az egész kapcsolatodat annyira, hogy ne a wc-ben legyetek együtt.
Nekem ez primitív igénytelenségnek tűnik.

köszi a válaszokat tényleg
de am akkor még nem voltam 20.
és igazatok van ezt télleg elbaltáztam..

Amúgy mindenki csinál hülyeséget fiatalon. Nyilván nem vagy ezzel egyedül.
Mégis értsd meg azért anyukádat, gondolj bele abba, hogy egy szülőnek semmiképpen nem könnyű megemészteni, ha pont az ő gyereke más.
Minden szülő szeretne egyszer unokákat, és senki nem szereti, ha valami ügyben behívatják a suliba.
Erre most az fordul elő, hogy behívatják, és ott tudja meg, hogy te picit más vagy.
Persze hogy meg van zavarodva...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!