Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne úgy vissza tartani, hogy ne folyjon ki azonnal mikor masztizom? (Lány)
Figyelt kérdés
Szoktam, mostanában jókat masztizgatni párnával, vagy kézzel, de az a gondom, hogy folyamatosan jön ki belőlem ez az átlátszó nedv miközben összehúzódik a hüvelyem. Nem ujjazom magam csak a csiklómat izgatom. Hogyan lehetne úgy megoldani, hogy egyszerre jöjjön ki és ne kicsinyenként, lehet ha egyszerre jönne ki úgy nagyobbakat élvezhetnék? Valakinek sikerült már sokáig visszatartania és a végén nagyon élvezni? Vagy ez is a lányok testétől függ? :S
Elnézést a sok kérdésért, de szerintem ez olyan téma amit érdemes lehet megvitatni :)
20 éves lány
2011. márc. 12. 19:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Annak az a dolga, hogy folyamatosan jöjjön, és nedvesítsen, előkészítse a hüvelyedet a behatoláshoz. Fiúknál is jön izgalmi állapotban előnedv, azt sem lehet elfojtani.
2/5 anonim válasza:
Szerintem se lehet szabályozni.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ezt nem lehet szabályozni. Kár mert a bugyim folyton nedves lesz, igaz felszív egy keveset, de túl sokat nem bír, ezért megy a párnára is :S
2011. márc. 12. 20:01
4/5 anonim válasza:
kellene egy fiú aki felnyalja mikor kifolyik belőled.. én csináltam már ilyet
5/5 A kérdező kommentje:
De jól esne ha valaki feltakarítana utánam. Akkor mehetnék egyenest aludni és nem kéne lerakodnom az ágyról utána :D
2011. márc. 13. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!