Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti nem undorodtok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti nem undorodtok a nedvességtől?

Figyelt kérdés
Pl. még szó sincs szexről csak egy kis petting odanyúltok és érzitek tiszta lucskos meg a szaga is.. Ettől nem undorodtok? Engem mindig úgy eltántorít kicsit mikor a fiúm megérzi pedig nem mutatja jelét hogy undorodna de én egy kicsit igen... TI hogyvagytok vele??
2011. márc. 12. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
inkább izgató mint undorító, nyugi:)
2011. márc. 12. 19:26
 2/11 Moszuke ***** válasza:
73%

ha büdösnek érzed menj el dokihoz vele.. a srácnak tök mind1 kb. nincs az a szag ami eltántorít minket >.<:D

nedves, lucskos?... NYAMI:)

2011. márc. 12. 19:27
 3/11 A kérdező kommentje:
haha :D hát nem büdösnek csak.. öhm bocs "pinaszagúnak". És úgy félek hogy zavarja >.< :D Jöhetnek még válaszok :D
2011. márc. 12. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Viccelsz?

Annál jobb nincs,hmm :)

ne félj azt szeretjük :D

2011. márc. 12. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:

ezt miért nem a kedves barátoddal beszéled meg?

- mert félsz, hogy nem válaszol őszintén? Akkor felesleges az idődet pazarolnod rá, ha még ilyen kis apróságot sem lehet vele megbeszélni

- mert annyira fóbiás vagy saját magaddal is, hogy inkább nem feszegeted a témát: akkor először szeresed meg magad és fogad el, és csak aztán kezdj el pasizni.

2011. márc. 12. 19:43
 6/11 A kérdező kommentje:
egyik sem :) a jelenlegi barátommal még nem jutottunk el odáig.. az előző pedig évekkel ezelőtt volt mikor még elég kislány voltam és olyan szégyellős mint a fene..
2011. márc. 12. 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:
A punci szaga/látványa/íze/érintése stb mind mind izgató a fiúknak. :)
2011. márc. 12. 19:58
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. márc. 12. 20:16
 9/11 IQnindzsa ***** válasza:
Én egész egyszerűen megvadulok a cuppogó lucskos puncitól. Nemhogy nem zavarja a férfiembert az ilyesmi, hanem iszonyatosan felizgatja. Abszolút no para kérdező!!! :P
2011. márc. 12. 20:24
 10/11 A kérdező kommentje:
:D jujj köszönöm :D ez most egy önbizalomöketet adott ^^ ez a sok jó válasz :D senki nem mondta hogy nem, van benne valami :D:D ^^ >.<
2011. márc. 12. 20:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!