Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáj a barátomnak ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj a barátomnak ha orálisan kielégítem?

Figyelt kérdés

Ha erősebben (annyira azért nem durván) szopom akkor fáj neki, ha gyengébben, akkor meg nem érzi..

eddig a fél év alatt összesen csak 3szor sikerült igy kielégitenem...

ha kézzel csinálom vagy ha rendesen szexelünk, akkor nem fáj neki...

sosem volt még ilyen problémám...

kérlek segítsetek!

2011. márc. 12. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
nem lehet, h fogazol??
2011. márc. 12. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is az jutott eszembe mint az elsőnek h nem e fogazol?!DE ha nem, akk csináljátok úgy ah nem fáj a barátodnak:)
2011. márc. 12. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem mégiscsak a barátoddal kéne megbeszélned... Aztán sok gyakorlás meg minél nyitottabb szexualitás a másik felé és javulni fog minden tekintetben az együttlétetek.
2011. márc. 12. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:
A fogad hozzáérhet, ha vadabbul csinálod, én is erre gondoltam rögtön. Ha nem akarsz nyíltan rákérdezni, akkor vegyél mondjuk egy banánt, és azon próbáld ki a technikádat. Amennyiben megmarad rajta a fogad nyoma, nos, akkor valamit sürgősen változtass rajta. ;)
2011. márc. 12. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Mikor legközelebb csinálod neki, akkor kérd meg, h irányítson ( fejedet, de akár a kezedet is , a szoritást, a mélységet ameddig beveszed stb).

Nálunk ez segített, csak én magamtól nem mertem így irányítani, nehogy megsértsem (viszonylag konzervativ csajszi :)), szal kérd meg rá :)))

20/F

2011. márc. 12. 19:47
 6/6 A kérdező kommentje:

nem hiszem h fogazok, mindig vigyázok... és kérdeztem tőle h mással is volt-e ilyen és h miért lehet? azt mondta h a többi bnője eddig nem nagyon csinálta neki és én voltam az első aki el tudta vinni így... szóval azt mondta ő sem tudja miért lehet... :S

de a biztonság kedvéért a banános történetet kiprobálom.

köszi minden kommentelőnek a segítséget :)

2011. márc. 13. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!