Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A baratommal mikor szexelunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratommal mikor szexelunk hamar lelankad anelkul hogy elmenne. Szerinte nekem nagyon csuszik es o mar ojankor nem erez semmit, egyesek szerint pedig betegseg. Ha veletek mar voltt ijen irjatok, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 18:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

oks, akkor már értem:).

Nem történt semmi, de ez valóban nem az a kategória Kedves Kérdező!

Legelső voltam

Hagyjátok már békén(akik "piszkálják", majd átírja!

2011. márc. 12. 18:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Velem jelenleg ugyan ez a helyzet. fogalmam sincs mitől lehet.:(
2011. márc. 12. 18:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Tiszta poénládák válaszolgatnak.

Most komolyan.Én is nő vagyok és próbáltuk olyankor mikor menzeszem volt.Csúszott és nem kívántam és ezért még tág is volt.

Valószínűleg nem izgulsz be kellőképpen és a nedvesedés ugyan megvan a mandzsetta viszont hiányzik.irrigáld magad előtte, törölközz szárazra és izgasson be jobban.

2011. márc. 12. 19:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem az jutott eszembe, hogy ha ennyire nem megy, akkor kipróbálhatnátok análisan. Komolyan. Az szűkebb, és pont annyira csúszik végig, amennyi síkosítót használtok, hiszen magától nem termel nedvességet szex közben.
2011. márc. 12. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Amikor hozzákezdenétek, előtte menj ki, mosd meg magad, és töröld meg.
2011. márc. 13. 22:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!