Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az ha orgazmus után elkezd bizseregni a kezem, de olyan szinten, hogy begörcsöl a kezem?

Figyelt kérdés
Nagyon ijesztő volt, mert eleinte csak a tenyerem , utána már az egész karom bizsergett, mintha hangyák futkosnának az ereimben és utána meg elkezdett görcsbe rándulni :S alig éreztem a kezem és ijesztő volt :S alig tudtam mozgatni. nem értem miért történhetett. ez most jó vagy rossz?
2011. márc. 12. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
19%

ha fiú vagy; ne szorítsd annyira a farkad f*szverés közben, és akkor nem fog zsibbadni

ha lány vagy; TERHESVAGY!

2011. márc. 12. 15:40
 2/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok. miért lennék terhes?
2011. márc. 12. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak a pinám bizsereg, az most jót jelent, vagy rosszat?
2011. márc. 12. 15:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Ezt én is átéltem. Áttúrtam az egész internetet, hogy mi lehet a magyarázat, de semmit sem találtam.

Remélem nem ugyanaz a pasi okozta ezt nálunk, mert morcos leszek!! :)

2011. márc. 12. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Vérkeringés...ennyi.Nopara.
2011. márc. 12. 17:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Rohadtul félek, hogy terhes vagyok, am. :S Már egy hete nem jött meg :S
2011. márc. 12. 17:45
 7/10 crawenn ***** válasza:
Akár azt is jelentheti, hogy másnap izomlázad lesz. Egyébként pusztán azért, mert abbamaradt a mozgás, de a vérkeringésed ugyanúgy megy tovább.
2011. márc. 13. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:

ha fogamzásgátlót szedsz, és úgy nem jött meg (nekem már volt ilyen), akkor több, mint valószínű, hogy gáz van..

ha óvszerrel védekeztek, akkor lehet, hogy kiszakadt, akkor is terhes lehetsz. ha nem szakadt ki, de még nem állt be a menzeszed, akkor késhet 1, akár 2 hetet is. érdemes venned egy tesztet, a kicsit drágábbak már pontos eredményt mutatnak, akár 2-3 nap után is.

2011. márc. 13. 22:16
 9/10 anonim válasza:

nekem is szokott ez lenni.csak a lábamban

tuti nem azért mert terhes leszel :D mert én maszturbáltam és azután lett (:

2011. márc. 14. 20:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Mint kiderült ez a hyperventillációról volt szó!!
2012. márc. 6. 09:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!