Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek h kellemesebb?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek h kellemesebb? Nyelvvel vagy ha ujjal izgatják a csiklót?

Figyelt kérdés
és mi a kettő között a különbség? mármint melyik milyen érzés, és mennyi idő az orgazmusig, melyikkel könnyebb eljuttatni a bnőmet?
2011. márc. 12. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ÉN ujjal jobban szeretem, de nyelvvel gyorsabb az orgazmus. De amúgy ez nem biztos, hogy igaz a barátnődre is, minden egyén különböző. Tőle kérdezd meg.
2011. márc. 12. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Minden nő más, én például nem szerettem, amikor a barátom ujjazott, de hogy a te barátnődnek melyik a jobb, azt tőle kérdezd meg!
2011. márc. 12. 14:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ki kel kísérletezni. Nem mindenkinél egyforma.
2011. márc. 12. 14:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nyelvvel jobban szeretem, úgy hamarabb eljutok az orgazmusig. De lehet, hogy a barátnőd meg jobban szereti ujjal. Miért nem kérdezed meg tőle? Semmi ne legyen tabu köztetek, mert mindenkinek mások az igényei, minden lány másképp szereti.
2011. márc. 12. 14:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyelv. Még nem találkoztam pasival, aki nomrálisan tudta volna használni az ujját ehhez, tehát minimum kellemetlen volt, de néha még fájt is...
2011. márc. 12. 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:
előzőnek igaza van, a pasik nem tudják az ujjukat használni
2011. márc. 12. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"előzőnek igaza van, a pasik nem tudják az ujjukat használni"

Ez szerintem egyenfuggo, mint minden...van aki az ujjazasban ugyesebb, van aki nyelvvel er el nagyobb "sikert". van olyan is aki mindkettoben szuper, meg olyan is aki mind2-ben ugyetlen...:)

2011. márc. 14. 16:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyelvvel! :)
2011. márc. 14. 21:02
 9/9 anonim válasza:
100%

Nem kell annyira ráparázni a nyelvre.

Lehet, hogy a barátnőd épp nem azt tartja jobbnak.

A "siminél" meg mutassa/mondja a barátnőd, hogy mi esik jól.

Egy nagyon fontos dolog van ilyenkor. Mindig legyen kellően síkos!

Mert anélkül elcseszett dolog, hidd el!

2011. ápr. 8. 22:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!