Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek csúnya ha punci borotválás után kicsit sebes és piros a bőr?
De aranyos, ide figyeljetek lányok ha a pasitok szeret akkor úgy szeret ahogy vagytok, ha meg nem tetszik nekik valami úgy is mondani fogják!
Hidd el neki amit mond és ad át a tested lelked ahogy van mert úgy is arra vágyik... :)
hány éves a kérdező? xD mert a punci-szót a 4 éves unokahúgom se nagyon használja... xD
egyébként nekünk pasiknak az igényesség a fontos. ha kipirosodik a bőröd,használj egy kis babapúdert rá. szerintem az,hogy elvárjuk egy nőtől,hogy ápolt legyen, abszolút nem kérés.
Nekem is hasonló problémáim voltak, bár nekem nem sebesedett ki, csak piros lett és "pöttyös". Én ráhagytam a borotválást és inkább elmentem egy szépségszalonba gyantáztatni. Azóta is oda járok. Sokkal egyszerűbb, neked sem kell vele szenvedned, tényleg tök csupasz leszel, elég 3-4 hetente eljárni és meg van pár száz forintból.
Neked is ezt ajánlom. Megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!