Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet ezt megérteni?
az utolsónál a pont.
mellesleg aki leállatozza őket, biztos még életében nem követett el hibákat...
"mellesleg aki leállatozza őket, biztos még életében nem követett el hibákat..."
Mindenki követ el hibákat de nem ilyen hatalmasakat. Ezt majdhogynem készakarva lehet csak elkövetni: két feltehetőleg értelmes ember akik ha tudják hogy mit hova kell dugni akkor valószínűleg azt is tudják hogy a "nem szeretem a gumit" meg a "csak pár másodpercig légyszi" vége mindig a számunkra LEÍRHATATLANUL unalmas "lehetek-e terhes? jajj most mit csináljak?". Komolyan az ilyen minek akar szexelni?
utolsó vagyok. szerintem ez nem annyira hatalmas hiba, aki szexelt már életében, annak a 99%-a biztos védekezett már legalább egyszer megszakítással. én is, meg az összes bnőm is, sőt, még a fiú ismerőseim is.
velem egyszer fordult elő, de utána már nem, mert eléggé megijesztett a dolog. (persze utólag nem lett semmi)
aki bevállalja, felőlem csinálja.
ha valakivel "véletlenül", a pillanat hevében fordult elő a dolog, mert csak utólag jött rá a hibára (velem is így volt) azt is meg tudom érteni, mert vannak olyan helyzetek amikor az ember nem tud parancsolni önmagának. állatozzatok le nyugodtan, remélem ez lesz a legsúlyosabb tett, amiért valaha megkapom ezt a jelzőt.
Azért mert ha szerelmes vagy, és olyan közel vagy az imádottadhoz, mint soha senki, ráadásul ilyenkor a hormonok is 1000rel tombolnak, akkor úgy vagy vele, hogy max 1-2 lökés, azt élvezzük, utána abbahagyjuk.
Szerintem elég egyszer egy ilyen ijedelmet átélni, utána biztos nem kísérletezget ilyennel senki.
Ha korai magömlése van a srácnak, akkor gond. Mellesleg a legtöbb esetben úgy van, hogy a férfi biztosítja a nőt, hogy érzi amikor jön és 1-2 lökés alatt nem élvez el...Nagyon erős a vágy. De az ijedtség még nagyobb, szóval szerintem ilyet minden lány 1szer tesz meg az életben.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!