Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem lehet ezt megérteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet ezt megérteni?

Figyelt kérdés
Annyi kérdés van amiben az van hogy "a barátommal nem védekeztünk és ő betette de rögtön ki is vette" aztán meg idegeskedik a kérdező hogy teherbe esett e. Mi a fenéért nem lehet megérteni hogy ha nem védekeznek akkor még csak egy picit se tegyék össze amijük van?
2011. márc. 12. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Mert az gondolkodás, meg biológia órán odafigyelést igényel, ami ciki. Meg fárasztó. Még egy egészen picit megerőltető. :)
2011. márc. 12. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Mert ezek ÁLLATOK akiknek a pillanatnyi ösztöneik erősebbek az eszüknél.
2011. márc. 12. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
mert nagyon sok fiú nem hajlandó óvszert húzni, mert h azzal nem annyira jó, meg hasonló kifogások, a lány így is belemegy, mert szereti és/vagy kívánja ő is a szexet, és a pillanat hevében nem gondolkodik.
2011. márc. 12. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:

az utolsónál a pont.

mellesleg aki leállatozza őket, biztos még életében nem követett el hibákat...

2011. márc. 12. 13:50
 5/7 A kérdező kommentje:

"mellesleg aki leállatozza őket, biztos még életében nem követett el hibákat..."

Mindenki követ el hibákat de nem ilyen hatalmasakat. Ezt majdhogynem készakarva lehet csak elkövetni: két feltehetőleg értelmes ember akik ha tudják hogy mit hova kell dugni akkor valószínűleg azt is tudják hogy a "nem szeretem a gumit" meg a "csak pár másodpercig légyszi" vége mindig a számunkra LEÍRHATATLANUL unalmas "lehetek-e terhes? jajj most mit csináljak?". Komolyan az ilyen minek akar szexelni?

2011. márc. 12. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok. szerintem ez nem annyira hatalmas hiba, aki szexelt már életében, annak a 99%-a biztos védekezett már legalább egyszer megszakítással. én is, meg az összes bnőm is, sőt, még a fiú ismerőseim is.

velem egyszer fordult elő, de utána már nem, mert eléggé megijesztett a dolog. (persze utólag nem lett semmi)

aki bevállalja, felőlem csinálja.

ha valakivel "véletlenül", a pillanat hevében fordult elő a dolog, mert csak utólag jött rá a hibára (velem is így volt) azt is meg tudom érteni, mert vannak olyan helyzetek amikor az ember nem tud parancsolni önmagának. állatozzatok le nyugodtan, remélem ez lesz a legsúlyosabb tett, amiért valaha megkapom ezt a jelzőt.

2011. márc. 12. 16:44
 7/7 anonim ***** válasza:
60%

Azért mert ha szerelmes vagy, és olyan közel vagy az imádottadhoz, mint soha senki, ráadásul ilyenkor a hormonok is 1000rel tombolnak, akkor úgy vagy vele, hogy max 1-2 lökés, azt élvezzük, utána abbahagyjuk.

Szerintem elég egyszer egy ilyen ijedelmet átélni, utána biztos nem kísérletezget ilyennel senki.

Ha korai magömlése van a srácnak, akkor gond. Mellesleg a legtöbb esetben úgy van, hogy a férfi biztosítja a nőt, hogy érzi amikor jön és 1-2 lökés alatt nem élvez el...Nagyon erős a vágy. De az ijedtség még nagyobb, szóval szerintem ilyet minden lány 1szer tesz meg az életben.

2011. márc. 12. 17:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!