Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek. Nagy az esély, hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A barátommal már lefeküdtünk és volt egy párszor úgy, hogy csak berakta egy kis ideig és utánna kivette. Jó aztán másnap megint ez történt(mert nem szereti gumival csinálni) és elment de kivette gyorsan. De nagyon hirtelen jött és azt modnta h nem ment el bennem. De én nagyon félek, hogy teherbe esek.. Még kb. pár nap van és megkell jönnie de nagyon félek. Nyugtassatok meg valahogy lécci!!:(2011. márc. 12. 11:52
1/6 napietus válasza:
megnyugtatni nem tudlak. ha ilyen felelőtlen pasid van, miért nem szedsz gyógyszert??? ismered, nem?
2/6 Egyszerű huszonéves válasza:
Ha idegeskedel és mégsem vagy terhes akkor a szervezeted állterheséget fog jelezni. Nyugodj meg mindenképp és lazíts! Mostmár úgyis mindegy, de előbb megtudod az eredményt, ha kicsit megnyugszol! Ha megjön ok, ha nem akkor teszt. És menj el a nőgyógyászhoz fogamzásgátlóért.
22/N
4/6 anonim válasza:
"elment de kivette gyorsan. De nagyon hirtelen jött és azt modnta h nem ment el bennem."
A kis hazug :D
5/6 anonim válasza:
Miért vagytok ilyen felelőtlenek? Nem értem, miért nem lehet normálisan védekezni. Mi az, hogy a barátod nem szereti a gumit? Ezt sosem bírom felfogni. A babát szeretni fogja, ha esetleg becsúszik? Vagy könnyebb egy abortusz, mint felhúzni a gumit? Kívánom, hogy most ne legyen baj, de sajnos elég valószínű a teherbe esés. Ha nem jön meg, csinálj tesztet. Ha mégsem vagy terhes, akkor gondolkozzatok el azon, hogy megéri-e állandóan azon idegeskedni, hogy vajon most terhes lettem vagy sem. Szedj fogamzásgátlót, ha már ilyen tuskó a pasid, hogy nyavalyog a gumi miatt. (Itt jegyzem meg, hogy nekem ilyen fiú nem kellene, ha nem húz gumit, nincs szex. Ilyen egyszerű, és akkor nincs para.)
6/6 anonim válasza:
Tuti h beléd is jutott az anyagból. 72 órás tabi, aztán sűrű imádkozás a legközelebbi templomban. Legrosszabb esetben legalább a keresztelőt is le tudod szervezni helyben.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!