Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Rush tényleg olyan jó?
mi néha használjuk szex közben bnővel.. bár elég ritkán (havonta max. egyszer) a túlzott használat esetén tényleg fájhat a fejed tőle..
de én teljesen más tapasztaltam, mint amiket ide leírtak.. (bár ugye ők ezt csak hallották) nekem nem lila a fejem tőle, és nem röhögök :D
inhalálás/szippantás után van egy perces euforikus állapot.. aztán kb ennyi :)
arra jó, hogy oldja egy kicsit a gátlásaidat, meg azért érzésre se semmi :) az a tipikus "HUBAZZEG" :D de gyakori használatra semmiképp se ajánlom.
egy üvegcse meg használattól függően akár 1 évig is kitart.
Én is tudok valamit! Kell hozzá szilva pálinka, kávé/főző meg egy kefir. Elkészítése annyira egyszerü mint egy kávé főzés! A víz helyére a szilva páleszt kell tölteni a többit meg már ugyanúgy kell csinálni mint a kávé főzésnél. (Eléggé büdös még lefő!) Ha készen van akkor lehet fogyasztani egészséggel meg egy pohárka kefirrel! Nyamm-nyamm :D
Az ízét ne kérdezzétek mert én nem próbáltam. (Nem is ajánlom és nem is akarom!) Az egyik ismerősöm csinált már ilyet, megitta kért egy szál cigit és mire kimondta tiszta lila lett a feje azt csá! Vitte a mentő na ennyi.
Rem nem lesznek itt olyanok akik megcsinálják de ha még is én szóltam! Nem ajánlom! Engem csak az érdekel hogy ti próbáltátok e már?
Ellazulni..Hm..
Ja,úgy kitágítja a segglyukad,hogy ananász fér bele.
Hajrá,nagyon hatásos.;))
Off
Egy biztos a Finn szaunában ne használjátok felöntésnek :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!