Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A Rush tényleg olyan jó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Rush tényleg olyan jó?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 19 éves lány vagyok és még csak most hallottam először erről a Rush-ról :D ^^, Ez most tényleg olyan jó ahogyan mondják? Én szívesen kipróbálnám szex közben, de tényleg "csak" annyira ártalmas mint a cigi meg az alkohol ? És tényleg segít ellazulni ? Nekem gyakran nagyon nehéz szex közben kizárni a küllvilágot, elég gátlásos vagyok. És azért ezt nem minden napos használatra szeretném, de szívesen kipróbálnám. Nem élek semilyen "drog" féleséggel , tehát arra is kiváncsi lennék,hogy ez tényleg nem drog? Rengeteg olvastam már utána de annyira megoszlik a vélemény. Kérlek próbáljatok meg segíteni. Köszi.
2011. márc. 12. 10:41
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
56%

mi néha használjuk szex közben bnővel.. bár elég ritkán (havonta max. egyszer) a túlzott használat esetén tényleg fájhat a fejed tőle..

de én teljesen más tapasztaltam, mint amiket ide leírtak.. (bár ugye ők ezt csak hallották) nekem nem lila a fejem tőle, és nem röhögök :D

inhalálás/szippantás után van egy perces euforikus állapot.. aztán kb ennyi :)

arra jó, hogy oldja egy kicsit a gátlásaidat, meg azért érzésre se semmi :) az a tipikus "HUBAZZEG" :D de gyakori használatra semmiképp se ajánlom.

egy üvegcse meg használattól függően akár 1 évig is kitart.

2011. márc. 12. 18:56
 12/22 A kérdező kommentje:
végre egy hasznos válasz :) Köszike :)
2011. márc. 13. 07:32
 13/22 anonim ***** válasza:
viszont a gyakori használata kinyírja az orr nyálkahártyáját.Ami nem feltétlenül baj, mert teljesen regenerálódik, de azért kellemetlen lehet.
2011. márc. 15. 12:51
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem csak hányingerem lett tőle meg szédültem de hát embere válogatja :D Nem is próbáltam többet. Nem kemény drog, de drog, olyan 1-2 percig tart csak a hatása.
2011. márc. 15. 13:05
 15/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!:)

Én inkább "ezt" a Rush-t ajánlanám:

http://www.youtube.com/watch?v=U7DFsBcVMDA

2011. márc. 15. 14:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Én már párszor kipróbáltam, bár nem szexhez, vagy ellazulni, csak buliban. nekem is hasonlóak voltak a reakcióim: szakadtam a röhögéstől és bevörösödött a fejem:D lehet, hogy ártalmas, de ha nagyon rossz kedved van, egy szippantás biztos megéri: utána sokkal jobb lesz a közérzeted:D rendszeresen viszont tényleg semmiképp ne használd!
2011. márc. 15. 15:06
 17/22 anonim ***** válasza:
osztálytársam a suliban csinálta szünetben és nem volt semmi különleges benne! csak a feje fájt meg egy kicsit szédült meg órán csöndeben ült azt ennyi! am rövid a hatása 1-2 perc azt csá
2011. márc. 15. 15:34
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Én is tudok valamit! Kell hozzá szilva pálinka, kávé/főző meg egy kefir. Elkészítése annyira egyszerü mint egy kávé főzés! A víz helyére a szilva páleszt kell tölteni a többit meg már ugyanúgy kell csinálni mint a kávé főzésnél. (Eléggé büdös még lefő!) Ha készen van akkor lehet fogyasztani egészséggel meg egy pohárka kefirrel! Nyamm-nyamm :D

Az ízét ne kérdezzétek mert én nem próbáltam. (Nem is ajánlom és nem is akarom!) Az egyik ismerősöm csinált már ilyet, megitta kért egy szál cigit és mire kimondta tiszta lila lett a feje azt csá! Vitte a mentő na ennyi.

Rem nem lesznek itt olyanok akik megcsinálják de ha még is én szóltam! Nem ajánlom! Engem csak az érdekel hogy ti próbáltátok e már?

2011. márc. 15. 15:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Ellazulni..Hm..

Ja,úgy kitágítja a segglyukad,hogy ananász fér bele.

Hajrá,nagyon hatásos.;))

2011. márc. 15. 16:43
 20/22 anonim válasza:

Off

Egy biztos a Finn szaunában ne használjátok felöntésnek :D

2011. márc. 15. 17:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!