Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nemérez a párom szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nemérez a párom szex közben?

Figyelt kérdés
Nekem nemmonta meg csak az egyik haverjának:S h nemérez szexközben csak mikor beteszi meg ki:S de orgazmusa az van.Nekem mértnem mondja ezt meg? és mértnem érez ? 18/L
2011. márc. 12. 08:37
 1/7 TOMAtm ***** válasza:
érez ha van orgazmusa.a férfiaknak csak akkor 'jó' ha elélveznek gyakorlatilag a szex.nem olyanok mint a nők.biológia :S
2011. márc. 12. 08:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogy nemérez?Nem tud tapintani?Vagy vak és nemlát?
2011. márc. 12. 09:00
 3/7 A kérdező kommentje:

-.-"

nemtudom a haverjától hallottam h eztmonta h nemérez amikor csináljuk csak mikor be és kiteszi

2011. márc. 12. 09:11
 4/7 yuda ***** válasza:
Nyílván meg akart fogalmazni valamit, de nem sikerült neki, vagy a postásod nem idézte pontosan :)
2011. márc. 12. 09:15
 5/7 A kérdező kommentje:
de mit xd
2011. márc. 12. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez érdekes.. Ha nem érez mégis hogy jut el az orgazmusig?:) Végezz hüvelytornát! Komolyan, szex közben nekünk csajoknak bizony komoly izommunkát kell végeznünk ott lent!:D
2011. márc. 12. 10:41
 7/7 TOMAtm ***** válasza:
ja mondjuk ez is igaz,feszitsd be a suncidat amikor szexeltek,azt tuti érezni fogja :)
2011. márc. 12. 13:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!