Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit mondotok a "nemi szervetekre"?
hülye kérdés de... :P :DD
szóval.. hogy a péniszem?? vagy a farkam.. kukim??? vagy szimplán körülírjátok és nem nevezitek meg..??
Én nem vagyok szégyellős...tesi előtt ha egy lány bejön az öltözőbe nem zavartatom magam mert nicns miért?:D És ha ez nem zavar akkor szeinted zavar h kimondjam hogy a farkam...vagy f****m?Kukim az kb 5 éves korban már nemszokás használni...a péniszem ha olyan helyen vagyok hogy illendőebben kell viselkedni...az első 2-t pedig haverok osztálytársak előtt...
Most visszakérdezek:Mert a lányok hogy nevezik?:P
:DD neeem a 'kuki'-t nem gondoltam komolyan... :P :D
:P tegnap vagy 25 szót találtunk rá.... :''''D nem tudom hogy ha fiú lennék én mit mondanék..
a kuki lekicsinyítő
a fas.z kicsit durván hangzik..
a pénisz orvosos..
micsodaa.. :P :D
a farok meg olyna mint az állatok farka...
és ha mondjuk az öltözőben vagy szimplán a haverokkal vagytok és ez a téma.. mit mondotok??
Ferfi nemi szerv, penisz, lingam, pelo, himtag, kuki, kukac, kuksi, futyi, futyolo, futykos, himbilimbi, dorong, himvesszo, karo, dako, dakesz, fallosz, kejlec, hancurlec, bajdorong, farok, f*sz, farkinca, ocsi, kispajtas, kishaver, jancsi, jancsika, ize, micsoda, tabornok/hadvezer/ezredes (a bevetesek szamatol fuggoen), szerszam, szolgalati oldalfegyver, pisztoly, cerka, pucu, pocoro, puca, bogyoro, gyik, kobra, piton, kigyo, egyszemu, meteres kekeres/godzilla (a nagyoknak, vagy szajhosoknek), pocs, repa, rud es kolbasz!
Igy elso blikkre ennyi! Izles szerint lehet mazsolazni!:D
:DDDDD húúú útolsó köszi..:P :D :D
mi is hasonló pojénos megnevezéseket találtunk... :D :D
lőőőcs... pömpös.. pömpölő.. kulbáász.. fuga gép ... :"""D :"""D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!