Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit mondotok a "nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit mondotok a "nemi szervetekre"?

Figyelt kérdés

hülye kérdés de... :P :DD

szóval.. hogy a péniszem?? vagy a farkam.. kukim??? vagy szimplán körülírjátok és nem nevezitek meg..??

2011. márc. 12. 08:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%
farkam.
2011. márc. 12. 08:30
 2/24 anonim ***** válasza:
92%

Én nem vagyok szégyellős...tesi előtt ha egy lány bejön az öltözőbe nem zavartatom magam mert nicns miért?:D És ha ez nem zavar akkor szeinted zavar h kimondjam hogy a farkam...vagy f****m?Kukim az kb 5 éves korban már nemszokás használni...a péniszem ha olyan helyen vagyok hogy illendőebben kell viselkedni...az első 2-t pedig haverok osztálytársak előtt...

Most visszakérdezek:Mert a lányok hogy nevezik?:P

2011. márc. 12. 08:33
 3/24 anonim ***** válasza:
Mármint a saját nemiszervüket....bocs az lemaradt :D
2011. márc. 12. 08:33
 4/24 TOMAtm ***** válasza:
88%
hát ha kicsi akkor kuki...de szerintem nagyobb sikert aratsz ha godzillának hívod :)
2011. márc. 12. 08:35
 5/24 anonim ***** válasza:
56%
Én speciel Sanyikának hívom. Viccet félretéve: Ha ideges vagyok akkor f.szom kivan, ha valami nem tetszik akk a f.szomat, ha idegesítenek akk sz.opd le a f.szom, ha viszket akk viszket a farkam, bár azt nem igazán szoktam hangoztatni:D
2011. márc. 12. 09:17
 6/24 anonim ***** válasza:
nem kell ezen stresszelni én is farkamat szoktam mondani , de társaságfüggő , mondjuk orvosnak mégsem úgy mondanám :D
2011. márc. 12. 10:26
 7/24 A kérdező kommentje:

:DD neeem a 'kuki'-t nem gondoltam komolyan... :P :D

:P tegnap vagy 25 szót találtunk rá.... :''''D nem tudom hogy ha fiú lennék én mit mondanék..

a kuki lekicsinyítő

a fas.z kicsit durván hangzik..

a pénisz orvosos..

micsodaa.. :P :D

a farok meg olyna mint az állatok farka...

és ha mondjuk az öltözőben vagy szimplán a haverokkal vagytok és ez a téma.. mit mondotok??

2011. márc. 12. 11:14
 8/24 anonim ***** válasza:
bré, gyíkom a többit előttem már írták...
2011. márc. 12. 11:38
 9/24 anonim ***** válasza:
88%

Ferfi nemi szerv, penisz, lingam, pelo, himtag, kuki, kukac, kuksi, futyi, futyolo, futykos, himbilimbi, dorong, himvesszo, karo, dako, dakesz, fallosz, kejlec, hancurlec, bajdorong, farok, f*sz, farkinca, ocsi, kispajtas, kishaver, jancsi, jancsika, ize, micsoda, tabornok/hadvezer/ezredes (a bevetesek szamatol fuggoen), szerszam, szolgalati oldalfegyver, pisztoly, cerka, pucu, pocoro, puca, bogyoro, gyik, kobra, piton, kigyo, egyszemu, meteres kekeres/godzilla (a nagyoknak, vagy szajhosoknek), pocs, repa, rud es kolbasz!

Igy elso blikkre ennyi! Izles szerint lehet mazsolazni!:D

2011. márc. 12. 11:40
 10/24 A kérdező kommentje:

:DDDDD húúú útolsó köszi..:P :D :D

mi is hasonló pojénos megnevezéseket találtunk... :D :D

lőőőcs... pömpös.. pömpölő.. kulbáász.. fuga gép ... :"""D :"""D

2011. márc. 12. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!