Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire fontos számotokra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos számotokra a szex egy házasságban? Kort írjatok!

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 07:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos. Szinte alap.

33F

2011. márc. 12. 08:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Eléggé. Napi 2x kívánom, de csak egyszer van rá lehetöség. Még mindig jobb, mint a heti 1-2, nem vagyok telhetetlen.:)

23/N

2011. márc. 12. 08:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon fontos. Nem a legfontosabb, de a jól működő szeretkezés a házasság (vagy a párkapcsolat) egyik alappillére. Ha a szex nem megy, akkor ott már nagy gondok vannak.
2011. márc. 12. 08:12
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Ott már szinte kötelező...napi minimum 1... maximum 2 napi 1...
2011. márc. 12. 08:38
 5/7 anonim válasza:
ez milyen hülye kérdés?kezdjük ott hogy az nem házasság ahol ez kérdés!
2011. márc. 12. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:
nagyon alap, hisz olyannal aki neked nem jó az ágyban, nem vagy együtt sokáig. 24 vagyok, most lesz az 1 éves házas évfordulónk. van már 1 gyerek , és hát heti 1-2. szeretnénk többet is mind2en, mert anno minden volt h több is. de hát változnak az idők... :S
2011. márc. 12. 10:45
 7/7 anonim ***** válasza:
fontos lenne, de nem nagyon megy.39 vagyok.
2011. márc. 12. 19:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!