Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hiába élvezek el, nem elégülök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába élvezek el, nem elégülök ki. Ez miért van?

Figyelt kérdés
23/L
2011. márc. 11. 22:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Minden nő képes egymás után bármennyiszer elmenni. Talán kevés, ezért nem elégülsz ki.
2011. márc. 11. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem vagy szerelmes abba, akivel szexelsz?

Vagy szereted, de ő nem szeret annyira?

Nem fordít rád elég (LELKI) figyelmet?

Nekem ilyen akkor volt, amikor kényszer miatt egy elég kényelmetlen helyen és hidegben szexeltünk, és elmaradt az utána levő egymás mellett fekvés, simizés, bújás, beszélgetés.

Testileg totálisan kielégültem, de lelkileg alig. Pocsék érzés.

Minden körülmény klappol a szexnél? Helyszín, időpont? Nyugisan tudtok együtt lenni?

2011. márc. 11. 22:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Minden tökéletes. Lelkileg kielégülök, de hiába élvezek el 3-szor is, testileg hiányzik ez az érzés.
2011. márc. 11. 22:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Talán a 3 is kevés.
2011. márc. 11. 22:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem te nem is élvezel el igazán, csak azt hiszed...
2011. márc. 11. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
valószeg csak azt hiszed. vess be segédeszközöket esetleg.
2011. márc. 11. 22:21
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát.. Beleremegek, összehúzódik és lüktet is lent, aztán hihetetlenül kellemetlen pár percig, ha hozzáér a párom a puncimhoz.

Mi ez, ha nem orgazmus?

2011. márc. 11. 22:25
 8/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem kívánja a tested, mint amikor (általában fiúk) már úgy csinálják hogy fáj,van orgazmus,de nem jó
2011. márc. 11. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert érzelmileg hiányzik valami.
2011. márc. 12. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:
És fejben semmi? Csak lüktet és összehúzódik a puncid, de nem érzel semmi fincsit? Szerintem te nem élvezel el igazán, ezek simán csak testi reakciók a behatolásra. Azért maradsz kielégületlen.
2011. márc. 12. 23:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!