Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti nézitek a másik lány, barátnő punciját, cicijét, fenekét az öltözőben zuhanyzóban, ahol meztelen látni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 21:35
1/11 anonim válasza:
Néha. Én nem vagyok egy igazán csinos lány... kicsi a mellem,és ahhoz képest nagy a hasam,a fenekemmel végülis nincs problémám...szóval megnézem,igen.És ha csinosabb nálam,irigykedem.
2/11 anonim válasza:
Persze! és megállapítom hogy sokkal szebb vagyok nála;)
3/11 anonim válasza:
utolsó: ez is egy hozzáállás :) tetszik ;)
4/11 anonim válasza:
Nem nézem, mert rohadtul nem érdekel.
5/11 anonim válasza:
Igen,a punci kivételével:)Az annyira nem érdekel.
6/11 anonim válasza:
Nem, nem nézem meg, miért nézném? Nem szoktam felmérni hogy néz ki, most mire megyek vele? Ahhoz nem kell levetkőzni, hogy lássuk a testi adottságait.
7/11 anonim válasza:
Ha már ott van előttem, vetek rá egy pillantást. Persze nem bámulom, csak rápillantok.
8/11 anonim válasza:
én is rápillantok ,csak h összehasonlítsam magammal
9/11 anonim válasza:
nm vagy homoszexuális, deh ha meglátom az lb-m egy melltartóban meg egy franciában, megbasznám.:' D :$
10/11 anonim válasza:
rájuknézek és megállapítom hogy mekkora szar vagyok hogy el se kezdett nőni a mellem ...és már nem is fog :) és hogy ők mennyire jól néznek ki és nekem meg nem kell melltartót hordanom 18 évesen..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!