Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ehhez mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

18 vagyok, még szűz és minap hazafele motorral megláttam egy útmenti prostit...elgondolkodtam hogy megálljak megkérdezni mennyiért csinálná nekem orálisan, csak nem tudom helyes lenne-e, barátnőm most nincs én szexpartnert is hiába keresek, és végülis nem szex lenne csak kielégíteni szájjal..

18f

2011. márc. 11. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha van igényed nem állsz meg...
2011. márc. 11. 21:18
 2/3 anonim válasza:

inkább ne tedd, szerintem megbánnád, ki tudja ki járt nála elötted....

18f

2011. márc. 11. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez annyira olcsó ,hogy képes lennél egy olyan nővel csak azért kielégíttetni magad mert most se szexpartnered,se barátnőd nincs!!!! Gusztustalan dolog... Inkább keress egy barátnőt.. az legalább biztos hogy nem csinálta előtted valaki mással!!!!
2011. márc. 13. 15:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!