Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lesz így? (bőv. Lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz így? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, évek óta ismerjük egymást, nagyon közel állunk egymáshoz-de nekem átfordultak az érzelmeim más irányba. És végülis neki is. most együtt vagyunk, de azon gondolkoztam hogy mi lesz hogyha odáig eljutunk , hogy lefeküdnénk. Én nagyon kívánom őt, de mégis fura lenne például csókolgatni a barátnőd testét, akivel még reggel a suliról dumáltál. Szerintetek túl fogok ezen majd jutni abban a helyzetben?

?? /L (direkt nem írok kort, nem kérek a leszbikusszűzk'va osztásból)

a normális válaszokat köszönöm előre is:)

2011. márc. 11. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én heteró vagyok, de szerintem elmúlik, ha tényleg komoly a vonzalom. Elsőre mindig minden fura. De aztán megszokod.
2011. márc. 11. 23:09
 2/3 Darkiee ***** válasza:

Hulyek aki a leszbikusszuzkurv@kat osztjak.

Mellesleg en bi vagyok es igenis nem egyszer fordult elo hogy megkivantam egy baratnomet.

Volt is koztunk sokminden nem egyel es nem kettovel, de nem ronott a baratsagunkon.

Egyszeruen kivantuk egymast, nincs abban semmi rossz ha egy csajjal osszefekszel :)

Szerintem meg kene tudnond hogy o mit gondol mindezekrol es egy poharka alkohol utan (nem seggreszegsegrol beszelek) ellazulva meg lehet dumalni :)

Vagy egyszeruen csokold meg es figyelj hogyan reagal, de ha rosszul sulne el a dolog akkor sincsen gond, mert hivatkozhatsz arra is hogy elvesztetted a fejed, vagy eppen torodeshianyod van.

Egz baratsagban fontos az oszinteseg es lehet hogy meg a vagyaid is teljesulni fognak ;)

Sok sikert csajszi ;)

2011. márc. 13. 10:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Velem is volt így...

mikor legelőször kívántuk meg egymást a barátnőmmel, nagyon furcsa volt, nem is akartam belegondolni, mi ez. De mikor elkezdtünk csókolózni, és simogatni egymást, stb... akkor minden olyan egyszerűnek és tökéletesnek tűnt, egyáltalán nem izgultam már, és furcsa sem volt. :)

2011. márc. 13. 16:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!