Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor egy lány csókolgassa a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy lány csókolgassa a nyakamat akk mit kell csinálni?

Figyelt kérdés
16/F még soha nem voltam ilyen kapcsolatba lányal mint vele! és még szuzis vagyok és nem tudom mit kell ilyenkor tenni :S
2011. márc. 11. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nyögj , és fogjad a seggét
2011. márc. 11. 18:59
 2/11 anonim válasza:
100%

várni még és érni egy kicsit, nem pedig gyakori kérdéseken infokat begyűjteni.

a kérdésre válaszolva mondhatunk tényeket, de hiába mondom, hogy cselekedj ösztönből és élvezd... ha a kérdés felmerül, akkor ez nem tud megtörténni.

figyelj oda a barátnődre, próbáljátok meg együtt felfedezni kinek mi a jó. előírás nincs, hogy mit KELL tenni...

én a helyedben tényleg várnék még :)

2011. márc. 11. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez általában fordítva szokott lenni...
2011. márc. 11. 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok okoskodó, de hozzátenném, hogy ez nem elírás, hanem már komolyabb nyelvtani hiba "csókolgassa", hát bazz!

Meg, hogy mit kell tenned? Vágd fejbe egy kapával! Tudom, hogy szűz vagy, de ösztöneid vannak!

2011. márc. 11. 20:08
 5/11 anonim ***** válasza:
vigyorogj :D
2011. márc. 11. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy szereted espét és dzsásztin bíbört
2011. márc. 11. 21:20
 7/11 A kérdező kommentje:
most miért kell csesztetni a helyes irási hibákkal meg a stb hulyesékel? nem tökéletes senki! akik meg értelmes választ adtak azoknak meg köszönöm
2011. márc. 11. 21:40
 8/11 krameri ***** válasza:
vegyél fokhagymafüzért
2011. márc. 11. 21:40
 9/11 anonim válasza:

énis szoktam a barátomét. :$ és ő utána vagy szenvedélyesen megcsókol, vagy vissza adja a nyakamra. :P

de amúgy teis bátran próbálkozz, mi esik jól a csajnak! :)

2011. márc. 12. 21:49
 10/11 A kérdező kommentje:
köszii a válaszod :)
2011. márc. 12. 22:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!