Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fúk hogyan szeretik ha . Meglovagolják. őket?
Figyelt kérdés
Hogy szeretik ha hogyan csinálja a lány?2011. márc. 11. 18:36
3/11 anonim válasza:
hát vagy tudod mit kell csinálni vagy nem , nem olyan nehéz póz ez
4/11 anonim válasza:
A fiúk ezt kétféleképpen szeretik: nagyon és gyakran.
Amúgy ha nagyon jól akarod csinálni, vegyél egy cuki kis középen lukas rózsaszín nyerget, tedd fel a faszidra, és ugráljál rajta, miközben azt ordibálod, hogy "GYÍA, GYÍA CSILLÁMPÓNI!"
5/11 anonim válasza:
18:43 vagyok.
Kifelejtettem, hogy csizmában legyél, és a sarkantyúdat jól vágjad bele közben az oldalába. Nagyon hálás lesz érte!
Majd írd meg, milyen volt!
Küldj fotókat is!
6/11 anonim válasza:
Kicsit butuska a kérdés. Mi az, hogy hogyan szeretik? Felpattansz a pasira és mozogsz. Nincs ebben semmi abrakadabra.
7/11 A kérdező kommentje:
de nem arra értem hogy hogyan kell xd mint pl magát a szexet is máshogyan szeretik egyesek. vannak akik a vadabb szexet szeretik vannak akik nem vagy esetleg a hosszu előjátékot így értem....nem ugy hogy hogyan kell xd
2011. márc. 11. 18:58
8/11 anonim válasza:
Akkor mire vagy kíváncsi te ikszdé? Honnan tudjuk hogy az a fiú akire te gondolsz hogy szereti, röviden vagy hosszan vagy vadan vagy lightosan???
10/11 A kérdező kommentje:
nem egyre vagyok kíváncsi hanem hogy általában ki hogyan és nem kötelező válaszolni azért van ez az oldal hogy bárki azt kérdezzen amit akar;) ha valami nem tetszik nem kell válaszolni te nagy okos ha egy vkire lennék kíváncsi biztos nem kérdezném......
2011. márc. 11. 19:15
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!