Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, hogy taszítanak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy taszítanak a nagy mellek?

Figyelt kérdés
Nemcsak, hogy nem vonz, hanem egyenesen taszít a nagy mell, csak az egész kicsiket szeretem. Ez normális?
2011. márc. 11. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
igen, teljesen normális. És ha nem lenne normális mi lenne? Nem vagyunk egyformák, ha mindenkinek ugyanaz tetszene mi lenne már a világból??
2011. márc. 11. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Az, hogy taszít, szerintem nem normális. Ha mondjuk van egy helyes, kedves lány, minden szempontból megfelel neked, csak annyi a probléma, hogy nagyok a mellei, akkor már egyből elutasítod?
2011. márc. 11. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Velem is ez a helyzet. A túl nagy mellek nem tetszenek, és éppen ezért már volt, hogy elutasítottam lányt, mert túl nagy volt a melle. De ez csak azért, mert nem tetszik, nem azért mert taszít.
2011. márc. 11. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Mindenkinek más tetszik, ez az élet rendje.
2011. márc. 11. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:
miért, nem férsz oda? :D:D
2011. márc. 13. 15:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!