Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A maszturbáció okozhat bajt?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és egy korombeli haver veri a farkát!!!ebből mibaj sülhet ki ha vki megtudja??2007. jún. 9. 13:00
1/9 anonim válasza:
Mindenki tudja, mit csinálnak a tini srácok. Ezen kár aggódni. Ez a dolgok rendje.
Inkább arra kell figyelni, hogy a megfelelő helyen, a megfelelő időben végezzétek. :))
2/9 anonim válasza:
Nem okozhat bajt. De a megfelelő hely és idő tényleg fontos! :-)))
3/9 anonim válasza:
Ellenkezőleg!
Nagyon is hasznos így ismered meg magad vagyis a barátod magát :D és így lesz belőle jó szerető.
4/9 anonim válasza:
nem szabad maszturbálni... fujj fujj fujj, erkölcstelen és csunya dolog. arról nemis beszélve hogy leszorítod a vért a péniszedben és lefog sorvadni, és azér azis durva hogy szőrös lesz a tenyered, és akkor mindenki tudnifogja mit tettél. szerintem nem éri meg.
5/9 anonim válasza:
Hello igen egyetértek a maszturbálás mindenképpen fejlődést jelent majd a késöbbi sexuális életedben... én például szinte már elértem egy olyan szintre hogy teljes mértékben tudom magam szabályozni... akkor élvezek el amikor szeretnék vagy ha a párom már kielégült:) persze vannak olyan esetek amikor nemjönössze:) de gyakorlás teszi a mestert:)de azért nevidd tulzásba... sexmániás lehetsz tőle mint én:D és az nemannyirajódolog:D és mielött megkérdeznéd h mennyiszer lehet vagy ehez hasonlót annyiszor ahányszor akarod csak utána mossad meg meg stb... és akkor nemlesz tré.. nah szevasz
6/9 anonim válasza:
Ja,csak a keresztény vallás tiltja...
7/9 anonim válasza:
Hát ne legyünk keresztények!
Én pl csak abba hiszek hogy másnapra is jut egy doboz cigi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!