Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Sima vagy inkább az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Sima vagy inkább az anál szexet lehet jobban élvezni?

Figyelt kérdés

A barátom szülinapja nemsokára lesz és ezzel próbálom megajándékozni, meg mindennek utánanéztem egy csomó mindent már beszereztem...

Szóval az a kérdésem, hogy jobban élvezik a fiúk az anált vagy van hogy a sima jobb?

2011. márc. 11. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Két fajtája van az anális szexnek? :O Nem is tudtam. :O :DDD

Komolyan: Szerintem örülni fog neki a barátod, és tuti élvezni fogja.

2011. márc. 11. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

elsö bolond vagy :D

amugy álliztolag aza nált bár én még nem próbáltam.

2011. márc. 11. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ágyban majd mondd neki, hogy: "Édes, mit szeretnél? Te vagy a szülinapos, azt csinálunk amit te mondasz" Ha sexy hangon mondod tuti elolvad:)))
2011. márc. 11. 17:51
 4/10 A kérdező kommentje:
De akkor most popó vagy inkább punci??
2011. márc. 11. 17:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
majd ő megmondja.:D
2011. márc. 11. 17:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Is-is. Ha nagyon bemelegedtünk, jöhet a popó.
2011. márc. 11. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem először vedd a szádba a farkát,és addig kényeztesd amíg nem spriccel. Aztán ne adj neki sok időt pihenni, hanem lovagold meg. Teljesen mindegy, hogy melyik lukadba engeded. Ja és az is fontos, hogy neked jó legyen, mert ha unott pofával fogsz hozzá, akkor elmegy az ő kedve is.
2011. márc. 11. 18:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon egyértelmű választ nem kaptam de köszönöm a válaszokat, majd megkérdem remélem nem fog nemet mondani.
2011. márc. 11. 23:17
 9/10 kranpusz ***** válasza:

:) De aranyos vagy látom nagyon szereted a párod.

Én elmondom mi a külömbség azon feül hogy mind a 2 nagyon jó.

A puncinak van egy tulajdonsága hogy pár perc után felveszi a pénisz méretét és így csak finoman ér hozzá és van egy vége (pénisz függő) ami után már neked fájhat, értesz?!

A popsi az elég feszes és mindig mindenhol hozzáér a péniszhez ami felettébb izgató és a hosszából adódóan nincs vége...

Sok Sikert!!!

2011. márc. 12. 16:35
 10/10 A kérdező kommentje:

Jujj nagyon köszzí a választ:D

Most már kicsit biztosabb vagyok, hogy tetszeni fog neki, már elültettem a gondolatot a fejében, hagyom, hogy "ő találja ki", és kérdezze meg:P

2011. márc. 14. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!